Elazığspor'da yeni sezon hazırlıkları başlıyor

Elazığspor, 2024-2025 sezonu hazırlıklarına 17 Temmuz'da başlayacak.

Elazığspor'da yeni sezon hazırlıkları başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor, 2024-2025 sezonu hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

17 Temmuz’da Elazığ’da başlayacak olan 1. etap kamp çalışmaları öncesinde Basın Sözcüsü Hasan Uygur, Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım ve Sportif Direktör Mehmet Deliorman, düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Basın Sözcüsü Hasan Uygur, “Yeni sezon hazırlıklarına 17 Temmuz’da ilimizde başlayacağız. Teknik direktörümüzle yapılan görüşmeler sonucunda kadroda kalması istenen oyuncularla anlaşma sağladık. Beykan, Mikail, Hasan ve Yağızcan ile sözleşme yeniledik. Çağrı Yağız, Mehmet Eksik ve Metin ise tekliflerimizi kabul etmeyerek aramızdan ayrıldı. Kendilerine kulübümüze verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Elazığspor'da yeni sezon hazırlıkları başlıyor

Transfer çalışmalarına da değinen Uygur, “Transfer tahtası kapalı ancak açmak için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Göreve geldiğimizde 79 dosya vardı, şu an sadece 4 dosya kaldı. 6-7 oyuncu ile anlaşma sağladık, kulüpleriyle olan sorunları çözmeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım ise, “Kulübümüzü hak ettiği yere getirmek için çalışıyoruz. 5-6 oyuncu ile anlaşmış bulunuyoruz. İlk etap hazırlık kampımız 17 Temmuz’da Elazığ’da başlayacak, ikinci etap kampımız ise 1 Ağustos’ta Erzurum’da gerçekleştirilecek.” dedi.

Sportif Direktör Mehmet Deliorman, transfer çalışmalarında bilgi kirliliğinin etkili olduğunu belirterek, “Basınımızdan destek istiyoruz. Talip olduğumuz oyuncular çok para istiyor, bu konuda birliktelik sağlarsak rakamlar düşecektir. Taraftarlarımızın da desteği ile yeni sezonda başarıyı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.