Uzman çavuşun eşini öldürdüğü dava ertelendi

Elazığ'da eşini hastane bahçesinde silahla vuran uzman çavuşun duruşması ertelendi.

Uzman çavuşun eşini öldürdüğü dava ertelendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'da 8 Şubat 2024 tarihinde özel bir hastanenin Onkoloji Merkezi girişinde meydana gelen olayda, fizyoterapist teknikeri olarak görev yapan Burcu Demir (32), ocak ayında resmi nikah yaptığı eşi uzman çavuş Murat Coşansel tarafından tartışma sırasında silahla vurularak öldürüldü. Olayın ardından gözaltına alınan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz aylarda ilk duruşması yapılan davanın, Elazığ 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde ikinci duruşması görüldü. Duruşmaya ‘kasten öldürme’ suçundan yargılanan tutuklu sanık Murat Coşansel SEGBİS ile katılırken, öldürülen Burcu Demir’in annesi ve babası mahkemede hazır bulundu. 

Mahkeme salonunda konuşan Burcu Demir’in babası, kızını canice kaybettiğini ve sanığın kasten, bilerek ve canice davranışlarla kızını öldürdüğünü belirtti. Annesi ise kızlarının evliliği istemediği halde, kızlarının ricası üzerine kabul ettiklerini ve kızının ayrılacağını söyledi. 

Sanık Murat Coşansel ise tutukluluk haline dair savunmasını mahkemede yapmak istediğini ifade etti. Mahkeme heyeti, dosyadaki eksik hususların giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.