'AK Parti'nin milli görüşle uzaktan yakından alakası kalmadı'

Saadet Partisi 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Emre, tercihini AK Parti'den yana kullanan milli görüşçülere seslendi ve '28 Şubat'ın artıkları maalesef AK Parti listelerinde yer bulmuş durumda.' dedi.

'AK Parti'nin milli görüşle uzaktan yakından alakası kalmadı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gündemdeki gelişmelerle ilgili olarak bir açıklama yapan Saadet Partisi 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Emre, AK Parti listelerinin Milli Görüşü temsil etmediğini AK Partinin Milli Görüş ile uzaktan yakından alakasının kalmadığını belirtti.

Milli Görüşçülere seslenen Emre yaptığı açıklamada, “Tercihini halen AK Parti’den yana kullanan değerli milli görüşçüler. Elazığ AK Parti listeleri maalesef sizleri temsil etmiyor. AK Parti’nin Milli görüşle uzaktan yakından alakaları kalmadı. 28 Şubat’ın artıkları maalesef AK Parti listelerinde yer bulmuş durumda. 411 el kaosa kalktı diyen zihniyetle aynı yerde saf tutanlar maalesef bugün AK Parti listelerinde. Askerden, cuntadan, darbeciden emir alıp cumhurbaşkanlığı seçimini sabote edip meclise girmeyenler bugün AK Parti listelerinde. Buradan elinizi vicdanınıza koyarak düşünmenizi talep ediyorum. 28 Şubat ile yüzleşemeyen ilk fırsatta Erbakan hocamızı hançerleyen zihniyet bugün AK Parti listelerinde. Sırf menfaat ve seçimi kazanma uğruna ilkelerinden davasından taviz verenler Elazığlı hemşerilerimizi temsil edemezler.” dedi.

“GELECEKTE ÇOCUKLARINIZ BİLE SİZİ AFFETMEYECEK”

Elazığlıları Saadet Partisi’ne destek olmaya çağıran Mustafa Emre, “Vakit Saadet vaktidir. Devletin imkanlarını pervasızca harcayan, şehri billboardlara boğarak garip gurebanın hakkını gasp edenlere ders verme zamanıdır. AK Parti’nin her yanlışına macun çeken her zihniyet Saadet Partisi’nin doğrusuna çamur atmakla meşgul. Bu troller, gelecekte çocuklarınız bile sizi affetmeyecek.” diye konuştu.

“ÇALMADAN ÇALIŞMAK İÇİN SAADET PARTİSİ”

Saadet Partisi 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Emre, neden Saadet Partisi’ne oy verilmesi gerektiğini de anlattı. Emre, “Kıymetli hemşerilerim! Neden Saadet Partisi diyeceğiz? Avrupa Birliği değil kendi medeniyetimizi İslam Birliği’ni savunduğumuz için. Faizi değil zekatı savunduğu için. Tüketen AVM’ler değil üreten fabrikalar için. Çalmadan çalışmak için. Devlet imkanlarını yandaşa değil vatandaşa sunmak için. Lafta değil icraatta Güçlü Türkiye için. Vakit Saadet vaktidir.” ifadelerini kullandı.

HACIBEKİROĞLU ÇARŞI MAHALLESİ’NDE

Öte yandan seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Çarşı Mahallesi esnafı ile bir araya gelen Hacıbekiroğlu, esnaflardan partilerine destek istedi.