'Elazığ sorunlar barındıran bir şehir oldu'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, seçim çalışmalarına devam ediyor.

'Elazığ sorunlar barındıran bir şehir oldu'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan, belediye başkanı olması halinde Elazığ’da faaliyet gösteren tüm teknik elemanlarla bir araya gelerek Elazığ’ı yaşanabilir bir şehir yapma gayretinde olacaklarını kaydetti.

Arslan ve beraberindekiler, Elazığ Mimarlar Odası’na ziyarette bulundular. Elazığ Mimarlar Odası Başkanı Kazım Sanaç ve oda üyeleri ile bir araya gelen Haluk Arslan, Elazığ’ın sorunlarıyla ilgili istişarelerde bulundu.

SANAÇ: “ARSLAN SORUNLARA DAHA DOĞRU YAKLAŞACAK”

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Elazığ Mimarlar Odası Başkanı Kazım Sanaç, “Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hoş gelmiştir. Bu yerel yönetim seçimlerinde adaylığının Elazığ’a hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bir teknik eleman olması vesilesiyle de kentimizle ilgili sorunlara daha doğru yaklaşacağı umudundayız.” diye konuştu.

ARSLAN: “ELAZIĞ SORUNLAR BARINDIRAN BİR ŞEHİR OLDU”

Belediye Başkanı seçilirse Elazığ sorunlarına yöneleceğini belirten Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, Elazığ’da faaliyet gösteren tüm teknik elemanlarla istişarelerde bulunacağını da söyledi. Arslan, “Seçim çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Bugün mimarlar oda başkanımız Kazım Sanaç Bey’i ziyaret etmek üzere burada bulunuyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz.  Elazığ; şehir olarak, kentleşme olarak, mimari olarak, yapılaşma olarak geldiğimiz süreçte bulunduğumuz noktada ciddi anlamda sorunlar barındıran bir şehir haline geldi. Biz bu belediye seçimlerinde şehirde faaliyet gösteren tüm teknik elemanlarla paydaş bir şekilde, çıkmaza soktuğumuz şehri “nasıl bir daha yaşanabilir kılabiliriz, binalarımızı nasıl kullanışlı yapabiliriz, çevremizi nasıl yaşanabilir yapabiliriz” bunun gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

ARSLAN: “TEKNİK ELEMANLARA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR”

Yerel seçimde teknik elemanlara çok iş düşeceğini söyleyen Arslan, “Ben bu seçimde Elazığ’da teknik elemanlara, mimarlara, mühendislere daha fazla iş düştüğüne inanıyorum. Onlar sözlerini bugün söylemeyeceklerse daha söyleyecek başka bir zamanları olmayacak belki de. 31 Mart’ta da bir karar verilecek. Bu kararda da onların söyleyecekleri sözlerin, değerlendirmelerin mutlaka çok değerli olduğuna inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

ARSLAN: “ELAZIĞ HER ZAMAN ZULME KARŞI TAVIR ALIYOR”

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, Memur-Sen Elazığ İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Doğu Türkistan'da yaşanan Çin zulmüne tepki amaçlı mitinge katıldı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen miting sonrası açıklamalarda bulunan Arslan, “Yürekler acısı bir manzara var orada. Bizlerin de buna rıza göstermesi mümkün değil. Elazığ’da herkes zulme karşı bir direniş, haksızlığa karşı bir tavır alıyor ve almak zorunda. Bu bizim inancımız gereğidir. Biz dürüst olursak, çalışkan olursak, kaynaklarımızı doğru kullanırsak, israf etmezsek, yolsuzluklara müsaade etmezsek, yaşadığımız şehirde çarpık kentleşmeye engel olursak, yaşanabilir bir şehir inşa edersek duamız Allah’ın nezdinde de kabul olacaktır, inancımız bu… Doğru iş yaparak Allah’a yakaracağız. Yeryüzünde zulmün ortadan kalkması için biz de elimizden gelen işi yapıp Rabbimize yalvaracağız. Ben bu programı düzenleyenlere de emeği geçenlere de teşekkür ediyorum. Duyarlı insanımıza da saygılar sunuyorum.” diye konuştu.