'Hedefe giden bir Elaziz Belediyespor izlettireceğiz'

Ligin ikinci yarısına oldukça sıkı hazırlandıklarını belirten Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, hedefe giden bir Elaziz Belediyespor izlettireceklerini söyledi.

'Hedefe giden bir Elaziz Belediyespor izlettireceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig 3. Grup’ta ara dönem hazırlıklarını Antalya’da devam ettiren Elaziz Belediyespor’da Teknik Direktör Alaattin Tutaş, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Hergün çift antrenman yaptıklarını ve ligin ikinci yarısına oldukça sıkı hazırlandıklarını ifade eden Teknik Direktör Tutaş, “Antalya’da hafta başından buyana hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz. Çalışmalarımız son derece verimli geçiyor. Salı gününden bu yana günde çift antrenmanlarla ara dönem hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yeni transferlerimiz kampımıza katıldı. Onların da çalışma azimlerinden son derece memnunum. Görüştüğümüz isimler var, dış transfer çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah ligin ikinci yarısında hedefe giden bir Elaziz Belediyespor izlettireceğiz” dedi.

Öte yandan Elaziz Belediyespor, Cuma günü TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Pazarspor ile hazırlık maçı oynayacağı da bildirildi.