'Hedefimiz zümrüt yeşili bir Türkiye fotoğrafı ortaya çıkarmaktır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Geleceğe Nefes' kampanyasında konuştu. Erdoğan, '11.11.2019 tarihinde saat 11.11'de toplam 11 milyon fidan ve ağacı geleceğe nefes olması ümidiyle toprakla buluşturuyoruz. Hedefimiz zümrüt yeşili bir Türkiye fotoğrafı ortaya çıkarmaktır. Bu fidanların hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.' dedi.

'Hedefimiz zümrüt yeşili bir Türkiye fotoğrafı ortaya çıkarmaktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:
Geleceğe nefes seferberliğimiz hedeflerini aşarak dünyaya örnek olacak bir kampanyaya dönüştü. Rekorumuz bugün Guinness Rekorlar Kitabı yetkilileri tarafından Çorum'dan takip edilecek ve kayıtlara geçirilecektir.
 

 

Bundan sonra her yıl milletimiz takvimler 11 Kasım'ı saatler de 11.11'i gösterdiğinde fidan dikmek üzere belirlenen alanlarda olacaktır.''

Tabiatı sadece korumakla kalmayıp geliştirerek bizden sonraki nesillere bırakmanın çabası içerisindeyiz. 17 yılda toplam 4,5 milyar fidanı toprakla buluşturduk. Bizim çevre hassasiyetimizi kimsenin terazisi ölçmeye yetmez.''

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NA TEMEL ATMAMA TÖRENİ ELEŞTİRİSİ

Birileri bir önceki dönemde hazırlıkları tamamlana ileri biyolojik arıtma tesisi yatırımı için temel atmama töreni yapıyor. Bunlar temel atma ve açılış töreni gibi işlere zaten yabancılar. Ben temel atma törenine değil açılışlara giderim. Karakterlerine uygun şekilde temel atmama töreni düzenlemişler. Ülkeye hizmet bunların bünyesine ağır gelir. Vatandaş orada koku başlayınca sokaklara döküldü.