'Kadınlar her alanda söz sahibi olacak'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, bu kapsamda Elazığ Belediyesi Kadın Yaşam Merkezini ziyaret ederek kadınlarla bir araya geldi.

'Kadınlar her alanda söz sahibi olacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti’nin kadınlara pozitif ayrımcılık yapan ve kadınları gerçek anlamda özgürleştiren bir parti olduğunu belirterek, ‘Bizler de yerel yönetimler anlamında Elazığ Belediye Başkan Adayı olarak kadınlarımızı önceleyen, kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapan ve kadınlarımızın her alanda söz sahibi olacağı bir yönetim anlayışı sergilemeyi vadediyoruz.’ dedi.

Başkan Adayı Şerifoğulları burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin kadınlara büyük önem ve değer veren bir parti olduğunu vurguladı.

“PARTİ OLARAK HER KADEMEDE KADINLARA ÖNCELİK VERİYORUZ”

Kadınların her alanda güçlü olmasını ve her alanda söz sahibi olmasını arzu ettiklerini belirten Şerifoğulları; “AK Parti’nin kadını her zaman önceleyen, her zaman pozitif ayrımcılık yapan bir parti olduğunu belirterek, “AK Parti kadını gerçek anlamda özgürleştiren bir hareketin adı. Kadını siyasetin merkezine yerleştiren yine AK Parti’dir. 2002 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde toplam milletvekili sayısı 24 iken şuanda AK Parti sıralarında milletvekili sayımız 53. Parti olarak her kademede kadınlara öncelik veriyoruz. Kadınlara pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Bizler de yerel yönetimler anlamında Elazığ Belediye Başkan Adayı olarak sizlerin huzurlarınızdayız. Yine kadınlarımızı önceleyen, kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapan ve projelerimizde kadınlara yer veren bir anlayışla sizlerin karşınıza çıktık. Proje tanıtım toplantımızda kadınlarımıza ve gençlerimize geniş yer verdik. Bu noktada ‘Kadın Yaşam Merkezlerimizin’ çok daha yayılması lazım. Bütün mahallelerimize yayılması lazım. Taahhütlerimiz arasında her mahallede Kadın Yaşam Merkezlerinin olabilmesi adına çalışmalarımızı yapacağız. Yine aynı zamanda sizlerin evlerinizde ürettiğiniz ürünleri satabilme adına ve aile bütçesine destek olabilme adına ‘Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarı’ adı altında bir projemiz var. Bunu da şehrimizin birçok bölgesinde yaygınlaştıracağız. Kadınlarımızın her alanda güçlü olmasını istiyoruz. Kadınların her alanda söz sahibi olmasını istiyoruz. Bunun için belediyemizde kadın meclisimize yer vereceğiz. Kadınlarımızın almış olduğu kararları belediyemizde uygulamaya çalışacağız. Bu noktada hem AK Parti olarak hem şahsımız olarak her zaman kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapacağımızı vadediyoruz.” şeklinde konuştu.

“AK BELEDİYECİLİĞİ EN GÜZEL ŞEKİLDE 5 YIL BOYUNCA İCRA EDECEĞİZ”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezinin 81 ilde başlattığı ‘Finansal Okuryazarlık Seferberliği Programına’ da destek verdi.

Elazığ Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen ‘Finansal Okuryazarlık Seferberliği Tanıtım Programına katılan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, burada yaptığı konuşmada, “Hepimiz bir şekilde finansal yönetimin ve ekonominin içerisindeyiz. Erkekler kadar kadınlar da finans yönetimi ve mali bütçenin yönlendirilmesi noktasında, ev hayatında ekonominin içerisinde. Mali bütçenin, paranın doğru kullanılmasının hem ülke ekonomisine hem aile bütçemize katkı sağlayacağını çok iyi biliyoruz. Bu program bu konuda çok büyük önem arz ediyor.” dedi.

Kadınlardan 31 Mart seçimleri için destek isteyen Şerifoğulları, “Bu seçimde sizler bu seçimde bizlere destek olacaksınız, dua edeceksiniz, bizler de 5 yıl boyunca AK belediyeciliği en güzel şekilde icra edeceğiz.” dedi.