'Madenli hemşehrilerim müsterih olsun'

Adalet Kalkınma Partisi MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile birlikte Maden ilçesini ziyaret etti. Milletvekili Bulut 'TOKİ bir çalışma yapsın, Türkiye'nin her yerinde ki Ankara'daki İstanbul'da ki Madenliler de buna sahip çıksın bir ev alsın, gerekirse ilk evi de ben alacağım' diye konuştu.

'Madenli hemşehrilerim müsterih olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maden ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, bir değerlendirme toplantısı yapan Milletvekili Bulut burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu:

TOPLUMUN BEKLENTİSİNİ BİLİYORUZ

“Bir siyasetçi için en kolay olan şeylerden bir tanesi kalabalık bir toplulukta alkış almaktır. Az çok toplumun ne beklediğini bilirsiniz, ne istediğini bilirsiniz. Gönlünden ne geçeceğini bilirsiniz. Onu söylerseniz toplum sizi alkışlar. Ama hiçbir zaman biz bunun hesabını yapmadık. Biz her zaman omuzlanmış olduğumuz vekaleti aynı zamanda o insanların sorumluluğu olarak kabul ettik. Canımızı acıtsa da, o an tepki görsek te o anda söyleyeceğimiz şeyler o an orada olanların hoşuna gitmese de biz doğru olan yapmaya ve söylemeye çalıştık. Bugünden sonra da böyle olacağız” diye konuştu.

BULUT: “ACININ ÜZERİNE SİYASET YAPMIYORUZ”

Milletvekili Metin Bulut, “Madenli şu anda canının derdinde, Madenli evinin derdinde. Biz, hiçbir zaman bölgenin acıları üzerine bir siyaset kurmadık, inşa etmedik. Allah nasip etmesin bu günden sonra da etmeyeceğiz. Şundan müsterih olun. Sizin istemediğiniz, sizin kabul etmediğiniz, sizin içinize sinmeyen ve gönlünüze yatmayan hiçbir şeyi biz burada zorla yapmayız, kimsenin yapmasına da müsaade etmeyiz. Ondan dolayı bu zorluğu kabul ediyoruz, ondan dolayı sürekli sizlerle bir araya geliyoruz, ondan dolayı sizlerle bu işi hep birlikte çözmeye çalışıyoruz. Burada gerçekten konuşan bütün arkadaşlarımız olayı çok iyi tanımladı. Ben anladığımı söyleceğim; eğer yanlış anlamışsam, daha sonra konuşalım onu da yazalım bununla alakalı çözüm önerisi yapalım” dedi.

TOKİ BİR ÇALIŞMA YAPSIN,HERKES SAHİP ÇIKSIN!

TOKİ tarafından Maden’de bir çalışma yapılması konusunda da görüş belirten Milletvekili Bulut sözlerini şöyle tamamladı:

“Şöyle yapalım; gelin uygun bir alanda bin 200 konut yapalım ve Türkiye genelindeki Madenlilere de çağrıda bulunalım. Diyelim ki biz artık Maden'i büyütmek istiyoruz. Buradan her Madenlilere sesleniyorum. İstanbul'da yaşayan, Ankara'da yaşayan, Türkiye'nin herhangi bir yerinde yaşayan ve yurtdışında yaşayan her Madenli gelsin buradan 1 tane ev satın almak zorunda kalsın. Gerekirse öncülüğünü biz yapalım, bizlerde Maden'den bir tane evi hemen biz satın alalım” dedi.