1. Uluslararası Sanat ve Estetik Karma Sergisi'nin açılışı yapıldı

Küratörlüğünü Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Tahir Çelikbağ ile Selçuk Üniversitesinden Doç. Dr. Orhan Cebrailoğlu'nun üslendiği '1. Uluslararası Sanat ve Estetik Karma Sergisi'nin açılışı yapıldı.

1. Uluslararası Sanat ve Estetik Karma Sergisi'nin açılışı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılan serginin açılışına, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Asiltürk, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ayşegül Gökhan, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi bölümü öğretim üyeleri, yurt içi ve yurt dışından resimi bulunan öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Asiltürk, bu tür sosyal etkinliklerin üniversitenin tanıtımı açısından önemli olduğunu belirterek, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim üyelerinin yaptığı başarılı çalışmalarla kendinden söz ettirdiğini söyledi.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Tahir Çelikbağ ise, 1. Uluslararası Sanat ve Estetik Karma sergisinin 2.’sini önümüzdeki yıl sempozyuma dönüştürerek yapmayı planladıklarını belirterek, sanatseverlerin Cuma gününe kadar sergiyi gezebileceklerini söyledi.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsmail Aytaç da, bölüm olarak birçok ulusal düzeyde sergi düzenlediklerini belirterek, bu tür organizasyonlara katılımı artırarak devam ettireceklerini söyledi.