15 Temmuz'da Elazığ'da kapalı yollar!

Elazığ Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yapılacak etkinlikler dolayısıyla trafiğe kapalı olacak yolları açıkladı.

15 Temmuz'da Elazığ'da kapalı yollar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Valiliğinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ilimiz 15 Temmuz Demokrasi Meydanında 15 Temmuz Pazartesi günü saat:15.00’dan 16 Temmuz Salı günü saat: 05.00’a kadar yapılacak olan etkinlikler sebebiyle aşağıda belirtilen güzergahlar anılan tarih ve saat aralığında geçici olarak trafiğe kapanacak ve belirtilen güzergahlar üzerinde park yapılmasına izin verilmeyecektir."

15 TEMMUZ GÜNÜ TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

" Vali Fahri Bey Caddesindeki trafik akımı Yeşildere Sokak kesişiminden İstasyon Caddesine yönlendirilecektir.

-  Harput Caddesinden gelen trafik akımı Akar Otel önünden Hürriyet (Bankalar) Caddesine yönlendirilecektir.

-  İstasyon Caddesinden Demokrasi Meydanına gelen trafik akımı Orjin İskender isimli işyeri önündeki “U” kavşaktan İstasyon Kavşağı istikametine yönlendirilecek olup, Gazi Caddesine trafik akışı verilmeyecektir.

- 15 Temmuz Demokrasi Meydanına açılan tüm cadde ve sokaklar kesilerek araç geçişine müsaade edilmeyecek, vatandaşlarımızın girişleri ise kontrollü bir biçimde yapılacaktır.

 Belirtilen tarih ve saat aralıklarında söz konusu etkinlik alanı istikametine araçları ile trafiğe çıkacak vatandaşlarımıza ve kamuoyuna duyurulur."