2021 yılında en çok villa tatili tercih edildi

Pandemi nedeniyle tatil süreci de sıkıntılı geçerken, tatilciler alternatif tatil seçeneklerine yöneldi.

2021 yılında en çok villa tatili tercih edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2021 yaz ayları için salgından korunmak, daha izole ve daha farklı bir tatil yapmak için arayışa giren tatilciler, kamp, karavan ve villa kiralama yöntemlerine ulaştılar. Konforlu, farklı alan seçenekleri olan villa seçenekleri, birçok tatil düşkünü için çok cazip geldi. Tatil Premium yetkilileri, pandemi nedeniyle bu tarz bir tatil seçeneğinin ilgi görebileceğini görerek, hızlı hareket eden ve sektöre yön veren firmalardan oldular. Yaptıkları bu ön görü gerçek anlamda beklediklerinden daha iyi sonuçlar verdi.

Özellikleri bakımından villa tatili, insanların daha farklı, rahat ve huzurlu bir tatil alanına olan ihtiyaçlarını karşıladığını söyleyen yetkililer, taleplerin bu kadar yoğun olacağını düşünmediklerini belirti.

TATİLCİLER KONSEPT TATİL YAPMAKTAN MUTLU

Klasik tatil alanlarına olan ilginin azalması, insanları farklı şekilde tatil yapma olanaklarını araştırmaya itmişti. Bu anlamda salgının yayılması, insanların yoğun olduğu alanlardan uzak durma isteği ve buna karşın karantina sonrası tatil yapma ihtiyacı arasında kaldılar.  Tatil Premium bu alanda sektörün ilkleri içinde, en ciddi ve özverili çalışan ekibi oldu. Tüm yaz boyunca ve kış aylarında dahi yoğun şekilde gelen talepleri özel ve eğitimli ekibiyle karşıladılar. Gördükleri ilgi ve alakanın sebebinin; işini severek yapmak, olduğunu belirten ekip, özenden asla taviz vermediklerini belirtiyor. Her bir misafiri, bir aile ferdi gibi ele aldıklarını, onların beklentilerini ilk olarak anlamaya çalıştıklarını ve bu paralellikte öneriler sunduklarını belirtiyorlar. Gerçek anlamda misafirlerin, işte aradığımız villa ve konum buydu dediklerini sıklıkla dile getiriyorlar.

 

HER BÜTÇEYE UYGUN İZOLE TATİL İMKANI SUNULUYOR

Tatil denildiğinde ekonomi de devreye giriyor. Bu nedenle villa kiralama hesaplı seçenekleriyle de kalabalık aileler için çözüm oluşturmuş. Kapasite, konum ya da alınan hizmetin opsiyonel olması, kiralama yapmak isteyenlerin bütçesiyle de örtüşüyor. Bu şekilde, hesaplı bir tatil yaparak, derin bütçe açıkları oluşturmuyorlar. Ülkemizin genelinde birçok tatil beldesinde kiralık villa bulunmasından dolayı, misafirlerini rahatlıkla istedikleri bölgeye yerleştirebildiklerini belirten Tatil Premium ekibi, birçok bölgenin farklı özelliklerini bilerek, villaları iyi şekilde tanımlayarak, kişileri en doğru alanlara yerleştirebildiklerini belirttiler. Bu sayede tatilciler, hayallerini yaşayabilecekleri, en konforlu, en sağlıklı ve en uygun tatili yapmış durumdalar.

Gelecek dönemde de villa tatillerinin yaygın şekilde kullanımına devam edeceğini ön gören ekip, kapsamı farklı bölge ve yapılar için genişletmeyi hedefliyor. Bu şekilde otel ya da diğer alanlarda tatil yapmak istemeyenler için her sene değişik bölgelerde, değişik konsept tatil seçenekleri sunabileceklerini belirtiyorlar.

Bu ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanmak ve villalar hakkında daha detaylı bilgi almak için www.tatilpremium.com adresini ziyaret edebilirsiniz.