'30 dönüm üzerine Elazığ'a yakışan bir mekan olacak'

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Millet Bahçesiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı ve ihalesi pazartesi gerçekleşen Millet Bahçesinin 30 Dönüm üzerine kurulacağına belirterek içerisinde Millet Kıraathanesi, okuma salonları ve tematik bir park olacağını söyledi.

'30 dönüm üzerine Elazığ'a yakışan bir mekan olacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3 ŞEHİDİMİZE RAHMET DİLİYORUM

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve sözlerine Elazığ Emniyet Müdürlüğü binasına yapılan saldırıda şehit olan 3 kahraman şehit polise rahmet dileyerek başlayan Milletvekili Metin Bulut şöyle konuştu:

“Malumunuz 18 Ağustos 2016 tarihinde, Elazığ Emniyet Müdürlüğümüze menfur bir bombalı saldırı olmuştu ve o saldırı sonucunda da üç kahraman polisimiz şehadet şerbetini içmişti. Bu vesileyle kahraman şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Yaşanan bu saldırının ardından bu noktada bir şehitler anıtı yapılması gündeme gelmişti. Sayın Cumhurbaşkanımızın Millet Bahçeleri projesinin gündeme gelmesi ile beraber Elazığlı hemşerilerimiz de buranın Millet Bahçesi olması yönünde bir istekte bulunmuşlardı. O gün bu talebe Milletvekillerimiz, Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız da duyarsız kalmamıştı.

TALİMAT CUMHURBAŞKANIMIZDAN

Yapmış olduğumuz girişimlerin ardından Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla buranın Millet Bahçesi olmasına karar verilmişti, bu müjde hamd olsun gerçekleşti. Dün itibariyle Elazığ Millet Bahçemizin ihalesi yapıldı ve yakın zamanda Elazığ'a yakışan bir Millet Bahçesi orada yükselecektir.

SADECE MİLLET BAHÇESİ DEĞİL

Burada sadece Millet Bahçesi olmayacak aynı zamanda içerisinde 30 Bin metrekarelik bu alan içinde 435 m2 Millet Kıraathanesi'de olacak. Millet Bahçemiz ve Millet Kıraathanemiz lokasyon olarak en maksimum düzeyde faydalanabileceği bir bölge de bulunuyor, Özellikle Fırat Üniversitesi'ne yakın olması da bu noktada büyük bir şans.

ELAZIĞ’A YAKIŞACAK BİR MİLLET BAHÇESİ

İnşallah tematik parkı, kıraathanesi, okuma salonları ve diğer aktiviteleriyle Elazığ'ın çehresini değiştirecek Elazığ'a yakışacak ve aynı zamanda Elazığ'ın da beklentisini karşılayacak diye düşünüyor bir kez daha ilimize hayırlı olmasını diliyor desteklerinden dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.