7. Spor ve sosyal yaşam merkezi hizmette

Elazığ Belediyesi'nin 'Spor Yap Sağlıklı Kal' sloganıyla hayata geçirdiği Spor ve Sosyal Yaşam Merkezleri'nin yedincisi Nailbey Mahallesi'nde hizmete açıldı.

7. Spor ve sosyal yaşam merkezi hizmette
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılış törenine Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ETSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirbağ,  Nailbey Mahalle Muhtarı İhsan Parlak, belediye meclis üyeleri, STK il temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışın ilk konuşmasını yapan Nailbey Mahalle Muhtarı İhsan Parlak vatandaşlara ücretsiz spor imkânı sunulduğu için Elazığ Belediyesi’ne teşekkür etti.

Belediyenin gerçekleştirdiği hizmetler ile İnsanların daha sağlıklı bir yaşama hazırlandıklarını ve hayatlarının daha kolay hale getirildiğini belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirbağ ise Başkan Yanılmaz’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Arka arkaya açılan spor ve yaşam merkezlerinin, başta sağlık olmak üzere Elâzığ’ın kalkınması ve ilerlemesine katkı sağladığını belirten ETSO Başkanı Asilhan Arslan da spor ve sosyal yaşam merkezlerinin özellikle kadın ve çocuklar açısından daha olumlu imkânlar sağladığını kaydetti.

BAŞKAN YANILMAZ: “SOSYAL YAŞAM ALANLARINI ÇOĞALTIYORUZ”

Yedinci spor ve sosyal yaşam merkezini Nailbey Mahallesi’nde hizmete sunduklarını belirten Başkan Yanılmaz, sosyal yaşam alanlarının sayılarını artıracaklarını kaydetti.

Elazığ Belediyesi olarak yapmış oldukları çalışmalarda, ana ilke olarak belirledikleri prensiplerin başında vatandaşı hizmete çekmek değil, hizmeti vatandaşın ayağına götürmek geldiğini ifade eden Başkan Yanılmaz, amaçlarının insan hayatını kolaylaştırmak olduğunu söyledi.

Sosyal yaşam alanlarının her geçen gün sayısını artırdıklarını belirten Başkan Yanılmaz, açıklamalarına şu şekilde sürdürdü:

“Kültür Park ve şehit Polis Fethi Sekin Mesire alanı yaz sezonunda günlük 15-20 insanımıza hizmet veriyor. Şimdide Cip Barajı Mesire Alanını açmaya hazırlanıyoruz. Yeni sosyal alanımız sadece Elâzığ’da değil bölgede önemli bir mekân olacak. Hemşerilerimize kaliteli vakit geçirebilmeleri için yürüyüş yolları, voleybol sahaları, tenis kortları ve halı sahalar olmak üzere birçok alanda imkân sunduk. Yeterki yediden yetmişe herkes sağlıkla spor yapsın.”

Başkan Yanılmaz açılış programı sonrasında ise Nailbey Mahalle Muhtarı İhsan Parlak’ın evine konuk olarak mahalle sakinleriyle birlikte sohbet etti.