Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı:3- 1:Karşıyaka Duymazlar Spor Kulübü

Bu sezon Turkcell Sağırlar Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Süper Lig'deki ilk maçında kendi evinde ağırladığı Karşıyaka Duymazlar Spor Kulübünü 3-1 mağlup etti.

Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı:3- 1:Karşıyaka Duymazlar Spor Kulübü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu sezon Turkcell Sağırlar Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Süper Lig’deki ilk maçında kendi evinde ağırladığı Karşıyaka Duymazlar Spor Kulübünü 3-1 mağlup etti.

Geçen sezon İşitme Engelliler Deplasmanlı 1. Futbol Lig’inde fırtına gibi eserek şampiyon olan ve Turkcell Sağırlar Futbol Süper Ligi’ne çıkan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, bu hafta başlayan Süper Lig’in ilk maçında kendi evinde karşılaştığı Karşıyaka Duymazlar Spor Kulübünü 3-1 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. Maç sonunda bir değerlendirmede bulunan ve Süper Lig’in ilk maçından galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Başkanı ve Kaptanı Mahmut Zafer Taştan, galibiyeti tüm taraftarlarına ve kendilerine her zaman destek olan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya armağan ettiklerini söyledi.