Adıyaman Üniversitesinde TÜBİTAK proje hazırlama eğitimi

Adıyaman Üniversitesi Proje Etüt Destek ve Üretim Merkezi Koordinatörlüğü (ADYÜ PROJEM) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) Programlarına yönelik 'Proje Hazırlama Eğitimi' düzenlendi.

Adıyaman Üniversitesinde TÜBİTAK proje hazırlama eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman Üniversitesi Proje Etüt Destek ve Üretim Merkezi Koordinatörlüğü (ADYÜ PROJEM) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) Programlarına yönelik ’Proje Hazırlama Eğitimi’ düzenlendi.

Ulusal Ajans Proje Uzmanı Bora Akince tarafından Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Seminer Salonunda gerçekleştirilen eğitime Adıyaman Üniversitesi Proje Etüt Destek ve Üretim Merkezi Koordinatörü (ADYÜ PROJEM) ve Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Osman Ayaş ile eğitime başvuran Adıyaman Üniversitesi akademisyenleri katıldı. Açılışta konuşan Adıyaman Üniversitesi Proje Etüt Destek ve Üretim Merkezi Koordinatörü (ADYÜ PROJEM) ve Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Osman Ayaş, eğitimlerin akademisyenlerin daha verimli proje hazırlamasına yönelik olduğunu belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Projelerin nasıl hazırlanması gerektiği, proje döngüsü yönetimi ve mantıksal çerçeve yaklaşımı gibi konuların ele alındığı ücretsiz teorik ve uygulamalı eğitimde; proje başvurularında proje fikrinin oluşmasından proje başvurusuna kadar geçen süreç tüm ayrıntılarıyla anlatılarak örnek proje yazım uygulamaları yapıldı.

Bir gün süren eğitimin ardından katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.