Adıyaman'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde aralarında husumet bulunan şahıslar arasında yaşanan kavgada 1 kişi pompalı av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

Adıyaman'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman’ın Gerger ilçesinde aralarında husumet bulunan şahıslar arasında yaşanan kavgada 1 kişi pompalı av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gündoğdu köyünde daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen Mahmut Çimen (37) ile Habip A. arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken kavgada kesici aletle yaralanan Habip A’nın kullandığı iddia edilen pompalı av tüfeğinden çıkan saçmalar Mahmut Çimen’e isabet etti. Ağır yaralanan Çimen, olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kahta İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Mahmut Çimen yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çimen’in cenazesi hastane morguna kaldırılırken kavgada Habip A. ise ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kahta İlçe Devlet Hastanesinde polis ekipleriyle jandarma ekipleri tarafından çıkabilecek olaylara karşı yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.