Adıyamanlı güreşçiler Türkiye'yi Avrupa ve Dünya şampiyonalarında temsil edecek

Genç Kadınlar Türkiye Şampiyonasında derece elde eden Adıyaman Belediyesporlu güreşçiler, Avrupa Şampiyonası ve Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek.

Adıyamanlı güreşçiler Türkiye'yi Avrupa ve Dünya şampiyonalarında temsil edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genç Kadınlar Türkiye Şampiyonasında derece elde eden Adıyaman Belediyesporlu güreşçiler, Avrupa Şampiyonası ve Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

Yalova’da düzenlenen Genç Kadınlar Türkiye Şampiyonasında Adıyaman’ı temsil eden Adıyaman Belediyespor Kulübü güreşçileri Aynur Erge 50 kilogramda, Aslı Demir ise 65 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu. Adıyaman Belediyesporlu Aynur Erge ile Aslı Demir’in Haziran ayında İtalya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi, temsil edeceğini söyleyen Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar, sporcularının daha sonra da Slovakya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında mindere çıkacağını belirtti.

Her iki uluslararası turnuvadan da madalyalarla döneceğine inandıkları sporcularıyla gurur duyduklarını söyleyen Kulüp Başkanı Dündar, elde edilen başarıları onursal başkanları da olan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya ve tüm Adıyamanlılara armağan ettiklerini dile getirdi.