Adıyamanlı tiyatro severlerden 'Tütüncü Dükkanına' yoğun ilgi

Adıyaman Belediyesi tarafından Adıyamanlı tiyatro severler için sahnelenen 'Tütüncü Dükkanı' isimli tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.

Adıyamanlı tiyatro severlerden 'Tütüncü Dükkanına'  yoğun ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman Belediyesi tarafından Adıyamanlı tiyatro severler için sahnelenen ‘Tütüncü Dükkanı’ isimli tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.

Adıyaman Belediyesi, Adana Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan ‘Tütüncü Dükkanı’ adlı tiyatro oyununu Adıyamanlı tiyatro severlerle buluşturdu. Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen tiyatro oyununu Vali Nurullah Naci Kalkancı, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Askerlik Şube Başkanı Davut Kulalar, Emniyet Müdürü Metin Alper, birim müdürleri, protokol eşleri ve çok sayıda sanatsever izledi. Oyun sonunda Vali Nurullah Naci Kalkancı, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve protokol eşleri oyuncuları tebrik ederek çiçek takdim etti.

Jose Luıs Alonso De Santos’un yazdığı, Engin Karacaören’in Türkçe’ye çevirdiği ve Eray Eserol’un yönetmenliğini yaptığı oyunda iki amatör hırsızın insanlık dersi veren hikayesi ele alındı.