Afgan yolcunun montuna gizlediği uyuşturucu ele geçirildi

Sivas'ta polis ekiplerince yapılan yol kontrolünde, Afganistan uyruklu yolcunun montunun astarına gizlediği 902 gram eroin ele geçirildi.

Afgan yolcunun montuna gizlediği uyuşturucu ele geçirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivas’ta polis ekiplerince yapılan yol kontrolünde, Afganistan uyruklu yolcunun montunun astarına gizlediği 902 gram eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Sivas-Erzincan karayolunun il girişindeki uygulama noktasında yol kontrolü ve arama faaliyeti yapan İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste bulunan yolculardan Afganistan uyruklu H.H.’nin üst aramasında, montunun astar kısmına gizlenmiş 902 gram esrar ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.H. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, bir araç ve ikamette yapılan aramada 9,77 gram toz esrar, 3,42 gram kubar esrar ve 1,18 gram sentetik madde ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapıldı.