AGD'nin yaz kurslarına büyük ilgi

Anadolu Gençlik Derneği tarafından açılan yaz dönemi kurslarına öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

AGD'nin yaz kurslarına büyük ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anadolu Gençlik Derneği tarafından açılan yaz dönemi kurslarına öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Okulların tatile girmesinin ardından Anadolu Gençlik Derneği tarafından 3 Temmuz’da açılan yaz dönemi kurslarına öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 100 öğrencinin katılım sağladığı yaz dönemi kurslarında öğrenciler Kur’an-ı Kerim öğreniyor. Öğrenciler Kur’an-ı Kerim’in yanı sıra dini dersler ve oyun etkinliklerine katılıyor.

3 Temmuz tarihinde başlayan ve 6 hafta sürecek ola kurslarda öğrenciler dini eğitim alıyor. Tecrübeli eğitimciler tarafından öncelikle ahlaki ve manevi eğitimler verilirken öğrenciler, yüzme, gezi, piknik ve yarışmaların yer aldığı sosyal ve kültürel faaliyetlere de katılıyor.

AGD Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya, her sene olduğu gibi bu senede eğlenerek öğrenme faaliyeti yürüttüklerini belirterek, “Yaz etkinliği kapsamında 100 öğrencimiz ile bu çalışmamızı yürütüyoruz. Çok güzel bir teveccüh var. Öğrencilerimizin memnuniyeti, velilerimizin memnuniyeti var. Yaptığımız çalışmalarda öğrencilerimizin hızla Kuran-ı Kerime geçmeleri, İslami ilimlere daha çabuk ısınmaları ve kaynaşmaları bizi mutlu ediyor” dedi.