AK Parti'de 81 il başkanı kampa girdi

Mart ayının son haftasında yapılacak olan yerel seçimler öncesi AK Partide 81 İl Başkanı Ankara Kızılcahamam da kampa girdi.

AK Parti'de 81 il başkanı kampa girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in himayelerinde yapılan kampta Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Metin Bulut’da il başkanlarına seçimler öncesi görüşmeler yaparak bölge bölge il başkanlarını dinledi.

MİLLETVEKİLİ BULUT: “VERİMLİ BİR KAMP OLDU”

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut verimli bir kamp geçirdiklerini şöyle konuştu:

“AK Parti 81 İl Başkanımız ile birlikte Kızılcahamam’da 2 günlük kampımızı tamamladık.

Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir başkanlığında çok verimli ve sıcak bir ortamda geçirdiğimiz bu iki gün de önümüzdeki seçim süreci ile alakalı çalışmalar gerçekleştirdik.

Çalışma grupları halinde yaptığımız çalışmalar ve Genel Başkan Yardımcılarımız ile Grup Başkanvekillerimizin sunumlarıyla gayet verimli geçen kampa katılan tüm İl Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu çalışmalarda emeği geçen başta Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir olmak üzere, Başkan Yardımcılarımıza, Koordinatörlerimize, uzman arkadaşlarımıza ve teknik ekibe yapmış olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyorum.

Allah’ın izni ile millete hizmet yolunda, tevazu, samimiyet ve gayret ile güçlenerek yolumuza devam ediyoruz.”