AK Parti Elazığ teşkilatında kongre süreci

Elazığ'da, 5 Ağustos tarihinde beldelerdeki tüm teşkilatların kongrelerinin biteceğini belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, 19 Ağustos'ta Kovancılar ile Baskil, 20 Ağustos'ta da Ağın ve Keban ilçelerinin kongrelerini gerçekleştireceklerini söyledi.

AK Parti Elazığ teşkilatında kongre süreci
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, 3 Temmuz’da başlayan 6. Olağan İl-İlçe kongre sürecini değerlendirdi.

Yeni bir kongre sürecine girildiğini belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, " Tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da kongre sürecini başlatmış bulunmaktayız. Tüm teşkilatlarımızın, delegelerimizin seçimleri bitti ve partimize sunuldu. il başkanları toplantısında genel başkanımızın yetkilendirmesi sonucu biz Elazığ’da da teşkilatları yenileme görevi almış bulunmaktayız" dedi.

Elazığ’da nüfusu 5 binden az olan beldelerin atamalarını gerçekleştirdiklerini aktaran Başkan Gürgöze, "Parti tüzüğümüze göre nüfusu 5 binden az olan beldelerde il başkanının atama yetkisi ile atamalar gerçekleşiyor. Üçocak, Bükardi, Erimli, Beyhan, Sarıcan beldelerimizin atamalarını yaptık. Belde başkanlarımıza yetkilendirmelerini yaptık ve yönetim kurulu oluşturmak üzere görevlerini kendilerine tebliğ ettik. Kendileri de oluşturdukları yönetim kurullarını bizlere sundu. Merkezimizde nüfusu 5 binin üzerinde olan Yurtbaşı, Akçakiraz ve Yazıkonak beldelerimizin 5 Ağustos Cumartesi günü kongrelerimizi gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

5 Ağustos tarihinde beldelerdeki tüm teşkilatların kongrelerinin biteceğini dile getiren Gürgöze, "19 Ağustos’ta Kovancılar ve Baskil ilçelerimizde , 20 Ağustos’ta da Ağın ve Keban ilçelerimizin kongresini gerçekleştireceğiz. Buralarda oluşacak yeni yönetimlerde kaldığımızda yerde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bayramda sonraki süreçlerde de kalacak olan 6 ilçemizin kongrelerini gerçekleştireceğiz. İlçe kongrelerimizin bitiminden sonrada merkez ilçemizin kongresini yapacağız. En son merkez ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz. O kongremizi de bitirdikten sonra Kasım ayının ortasından Şubat ayının sonuna kadar tüm Türkiye’de il kongreleri yapılacak" şeklinde konuştu.