AK Parti ve MHP sahada omuz omuza yürüyecek

2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrardan seçilebilmesi için AK Parti ile beraber sahada aktif olacaklarını belirten MHP Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir, Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti ve MHP'nin sahada omuz omuza kol kola yürüyeceğini söyledi.

AK Parti ve MHP sahada omuz omuza yürüyecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’yi ziyaret etti. Demir’e yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Afrin harekatı ve 2019 yılında cumhurbaşkanlığı seçiminde yapılacak ittifak konusu da ele alındı.

AK Parti ve MHP birlikteliğinin ileri ki zamanlarda daha sıkı bir şekilde devam edeceğini belirten MHP Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir, “Adı Milli İttifak olan bu birliktelik hem devletimizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten daha erken çıkmasını hem de devletimizin hak ettiği güce daha erken ulaşmasına vesile olacaktır. Türk milleti bu milli ittifak neticesinde daha güçlenerek dünyadaki tüm mazlum milletlerin umudu olacaktır” dedi.

Genel Başkanları Bahçeli’nin, MHP’nin cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aday olursa onu destekleyeceğini ifade ettiğini dile getiren Demir, “MHP mensupları olarak yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrardan seçilebilmesi için AK Parti ile beraber sahada aktif olacağız. Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti ve MHP’nin adayı bellidir. Sahada omuz omuza kol kola yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ’da gerçekleştirilen 6. Olağan İl Kongrelerinde Afrin’e operasyon düzenleneceğine dair sinyal verdiğini anımsatan AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise, “19 Ocak 2018 tarihinden itibaren ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik tehdit oluşturan terör örgütlerini yuvalandıkları bölgeler imha ediliyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin operasyonuyla ilgili desteğinin sınırsız olduğunu ifade etti. Ülkemizdeki 80 milyon vatandaşımız bu operasyona tek ses tek yürek bir şekilde destek verdiğine şahitlik ediyoruz” şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, devletin birlik ve beraberliğine yönelik tehdit unsuru hissedildiği her olayda millet ve devletten yana tavır ortaya koyduğuna dikkat çeken Gürgöze, “MHP Genel Başkanı Bahçeli 2019 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini ifade etti. Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Külliye’deki görüşmesinden sonra MHP ve AK Parti arasında 2019 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi ittifakı noktasında her iki parti arasında görüşmeler yapılıyor. Bu görüşmeler neticesinde birlikte hareket edip, 2019 seçimlerine hazırlık yapılacak” diye kaydetti.