Akıllı park uygulamaları hayata geçiriliyor

Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından ailelerin huzuru çocukların güvenliği için Hilalkent Mahallesi çocuk oyun parkına 'Akıllı Park Uygulamaları' kapsamında mobese kamerası kuruldu.

Akıllı park uygulamaları hayata geçiriliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurulan kamera sistemiyle aileler Elazığ Belediyesi Web sitesi üzerinden çocuklarının parkta ne yaptığını istedikleri an görebilecekler.

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada şehir genelinde yaygınlaşacak akıllı park uygulamalarının Elâzığ genelindeki bütün parklara yaygınlaştırılacağı belirtilerek bu şekilde hem çocukların tehlikelerden korunacağı hem de parklara kurulan düzeneklerin zarar görmesinin önüne geçileceği belirtildi.

AİLELER UYGULAMAYI NASIL TAKİP EDECEK?

Çocuklarını her türlü tehlikeden korumak isteyen aileler, Hilalkent çocuk parkının tamamını gösterecek şekilde alana yerleştirilen mobese kameralarının gerçekleştirdiği 24 saat canlı yayını, Elazığ Belediyesi web sayfası üzerinden takip edebilecekler. Parkın içerisini ve parka ulaşımı sağlayan yan yolların görüntüsünü takip edebilen aileler bu şekilde evden veya iş yerinden çocuklarının ne yaptığını, kimlerle konuştuğunu veya parkta kaç saat vakit geçirebildiğini denetleyebilecekler.