Akıncılar'a çöp toplama aracı ve konteyner hibe edildi

Sivas İl Özel İdaresi tarafından başlatılan 'Köylere Hizmette Şimdi Sıra Temizlikte' projesi kapsamında Akıncılar'a bağlı köylerdeki çöplerin toplanması için çöp toplama aracı ve konteynerleri hibe edildi.

Akıncılar'a çöp toplama aracı ve konteyner hibe edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivas İl Özel İdaresi tarafından başlatılan ’Köylere Hizmette Şimdi Sıra Temizlikte’ projesi kapsamında Akıncılar’a bağlı köylerdeki çöplerin toplanması için çöp toplama aracı ve konteynerleri hibe edildi.

İlçede gerçekleştirilen törenle yeni çöp toplama kamyonu ve konteynerlar ilçeye kazandırıldı. Törende konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya,"Artık köylerimizin alt yapısının, yolunun, içme suyunun yanında temizliği de gerçekleştiriliyor. Şehirdeki bütün imkanlar köylerimizde de olacak. Çöp toplama kamyonumuzun ve konteynerlarımızın Akıncılar ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Akıncılar ilçemizin köylerinde de bu hizmetler yürütülecek" dedi.

Törene AK Parti Sivas milletvekilleri Mehmet Habib Soluk, Hilmi Bilgin, Selim Dursun, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.