Altın bugün ne kadar ? 13 Ağustos 2021

Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrasında altın fiyatları…

Altın bugün ne kadar ?  13 Ağustos 2021
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haftanın son işlem gününde altın yatırımcısı tarafından altın fiyatları takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları 13 Ağustos 2021 Cuma günü düşüşünü sürdürüyor. Ons altının bin 755 dolara düşmesiyle birlikte iç piyasadaki altın fiyatları da bu oranlara göre şekillendi. Peki, hangi altın türü ne kadar oldu?

Merkez Bankası faiz kararının dün saat 14.00'da açıklanmasının ardından gözler altın fiyatlarına çevrildi. Merkez Bankası Ağustos ayı faiz kararını geçen ay olduğu gibi yüzde 19 da sabit tuttu. Bu gelişmenin ardından altın fiyatlarında düşüş seyri gözlemlendi. 

GRAM ALTIN NE KADAR?

Bu garson 4.000$ bahşiş aldı ancak müdürü parasına el koyarak ondan bir “iyilik” istediTrendscatchers

Geçtiğimiz haftalarda 500 lira barajını aşarak önemli bir kritik eşiği geçen gram altın an itibarıyla 483 liraya geriledi.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın bugün 800 liranın üzerindeki konumunu koruyamazken 789 liradan alınıyor. 13 Ağustos’ta çeyrek altının satış fiyatı ise 803 TL.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Son dönemdeki artışlarla birlikte hem 3 bin lira barajını aşan hem de bu seviyelerdeki eşikleri geçen Cumhuriyet altını bugün 3 bin 146 liradan alınırken 3 bin 197 liradan da satışa sunuluyor.