ANKA Çocuk Destek Programı kapsamında eğitimler başladı

Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde çocuklara yönelik hizmet veren Çocuk Evleri Sitesi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ve ÇODEM' de görev yapan personele, ANKA Çocuk Destek Programı kapsamında eğitimler başladı. Eğitimler, Bakanlık tarafından görevlendirilen eğitimciler tarafından 13 Kasım-17 Kasım aralığında İl Müdürlüğü konferans salonunda verilecek.

ANKA Çocuk Destek Programı kapsamında eğitimler başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde çocuklara yönelik hizmet veren Çocuk Evleri Sitesi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ve ÇODEM’ de görev yapan personele, ANKA Çocuk Destek Programı kapsamında eğitimler başladı. Eğitimler, Bakanlık tarafından görevlendirilen eğitimciler tarafından 13 Kasım-17 Kasım aralığında İl Müdürlüğü konferans salonunda verilecek.

Çocuk Destek Merkezlerinde uygulanacak Psikososyal Destek ve Müdahale Programı geliştirilmesi amacıyla Bakanlık yetkilileri, saha çalışanları ve akademisyenlerden oluşan bir çalışma grubu tarafından Çocuk Destek Merkezlerinde kalan çocuklara ve ailelerine yönelik Anka Çocuk Destek Programı geliştirildi.

Çocuklara ve ailelerine uygulanacak psikososyal destek ve müdahale programına Zümrüdü Anka kuşunun ismi olan Anka ismi verildi.