Aras EPSAŞ'ta görev değişikliği

Aras Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi'nde görev değişimi yaşandı.

Aras EPSAŞ'ta görev değişikliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aras Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi’nde görev değişimi yaşandı.

İbrahim Yıldırımdan boşalan Genel Müdürlük makamına YEPAŞ’ta (Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış AŞ) Perakende Hizmetleri Koordinatörlüğünü yürüten Fahrettin Tunç getirildi.

Elektrik sektörünün hem dağıtım hem perakende satış hizmetlerinde uzun yıllar görev yapan Fahrettin Tunç, Aras Elektrik Perakende Satış AŞ’ye Genel Müdür olarak atandı.

Müşteri memnuniyeti çalışmaları ile adından söz ettiren Fahrettin Tunç, elektrik sektörünün özel teşebbüslere devredilmesinin ardından uzun yıllar yönetici pozisyonunda çalıştı. Elektrik sektörünün kamu ve özel sektör yapılanmasında yönetici olarak yer almasının yanında IT çalışmaları ile de çalıştığı kurumlara analitik bakış açısı kazandırmıştır. Sektöre yönelik kurum içi ve kurum dışı çalışmalarında müşteri memnuniyeti ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Fahrettin Tunç, son görev yeri olan YEPAŞ’ta da müşteri memnuniyeti çalışmaları ile adından söz ettirmiştir.

Fahrettin Tunç Kimdir?

Sinop’ta doğan Fahrettin Tunç, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği’nden mezun olmuştur. Çalışma hayatına 1997 yılında TEDAŞ Sinop Müessese Müdürlüğünde başlayan Tunç, 2000-2005 yılları arasında TEDAS Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanlığında Teknik Şef olarak görev yapmıştır. 2005 yılında Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.S. Şirket Bilgi İşlem Müdürlüğüne atanan Tunç, bu görevini 2011 yılına kadar sürdürmüştür. 2011 yılında kamudan istifa ettikten sonra YEDAS Perakende Koordinatörü olarak görev almıştır. Ayrışma ile birlikte 1 Temmuz 2013 tarihinden itibaren YEPAS Perakende Hizmetler Koordinatörlüğünü yürütmektedir. 01.02.2018 yılı itibarı ile de Aras Elektrik Perakende Satış AŞ görevine getirilen Tunç, evli ve bir çocuk babasıdır.