Aşkale Belediyesi Fen İşleri yerleşkesinde mutlu sona gelindi

Aşkale'de uzun zamandan beri yapılması planlanan Aşkale Belediyesi Fen İşleri yerleşkesinde mutlu sona gelindi.

Aşkale Belediyesi Fen İşleri yerleşkesinde mutlu sona gelindi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aşkale’de uzun zamandan beri yapılması planlanan Aşkale Belediyesi Fen İşleri yerleşkesinde mutlu sona gelindi.

Aşkale’de uzun zamandan beri yapılması planlanan Yerleşkede nihayet mutlu sona gelindi. İlçe merkezinde bulunan daha önceden 4. Zırhlı Tugay Komutanlığı zamanında Subay lojmanları olarak kullanılan alan Tugayın Olur ilçesine taşınmasıyla uzun zamandan beri boş kalmıştı. Akıbeti konusunda sürekli değişik bilgilerin ortaya atıldığı alan için nihayet yapılması planlanan Aşkale Belediyesi Fen İşleri yerleşke projesi hayata geçti.

Yapılması planlanan Yerleşke için Aşkale Belediyesi tarafından bugün bir açılış programı gerçekleştirildi.

Açılış Programına AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İlçe Belediye Başkanı Şenol Polat AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, AK Parti ilçe Başkanı Kerim Polat, Aşkale İl ve İlçe Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ve yanı sıra çok sayıda vatandaş kaldı.

Sabah saat 10 da gerçekleşen programda günün anlamına uygun konuşmaları sırası ile Selami Altınok, Mehmet Sekmen, Mehmet Emin Öz ve Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat yaptı. Konuşmalar sonrasında Yerleşkenin açılış Kurdelesi kesildi.

25 bin metre kare üzerinde yapılmasına başlanan Aşkale Belediyesi Fen İşleri Yerleşke projesinde İdari bina , Depo, Kademe binası ve 40 gözlü garaj bulunuyor.