ASKF'den meclis üyelerine hediye

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Özel İdaresinin amatör spor kulüplerine destekleri dolayısıyla İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet'e plaket takdim ederek Meclis üyelerine de isimlerinin yazılı olduğu Milli Takım forması hediye etti.

ASKF'den meclis üyelerine hediye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi çalışmalarına katılarak meclis üyelerinin ve İl Özel İdaresinin amatör spor kulüplerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek meclis üyelerini temsilen Başkan İbrahim Şerbet'e plaket sundular. Ayrıca Başkan ve meclis üyelerine isimlerinin yazılı olduğu Milli Takım forması hediye ettiler.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür amatör spor kulüplerinin büyük fedakârlıklarla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, İl Özel İdaresinin İl Genel Meclisinde aldığı kararla yapılan malzeme yardımının kulüplere çok önemli katkı sağladığını söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet de amatör spor kulüplerine başarılar dileyerek, plaket ve Milli Takım forması için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet'e plaket ve Milli Takım forması hediye etti.