Ay yıldız ışıklandırıldı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, belediye tarafından Dastar Tepesinde önce vatan yazısı yanında yer alan ay, yıldız 60 bin led ampul kullanılarak aydınlatıldı.

Ay yıldız ışıklandırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, belediye tarafından Dastar Tepesinde önce vatan yazısı yanında yer alan ay, yıldız 60 bin led ampul kullanılarak aydınlatıldı.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçede Dastar tepesinde hakim bir noktada bulunan önce vatan yazısı üzerindeki ay yıldızın ışıklandırıldığını belirterek bu çalışmanın Türkiye’de ilk olduğunu söyledi. Özdemir, ilçeye gece görüntüsüne canlılık katmanın dışında, milli değerlere vurgular yaptıkları görsel çalışmalarının devam edeceğini belirterek daha önce Adıyaman Kavşağına da ay yıldızda ledli aydınlatma yaptıklarını kaydetti. Başkan Özdemir, "Önce vatan yazısının olduğu tepe ilçeye hakim bir yerde bulunmakta. Burada bulunan ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ ve ‘Önce Vatan’ yazıları gündüz çok güzel gözükmektedir. Biz de gecede buranın görünmesi için yazının olduğu yeri aydınlatmak istedik. Ledli aydınlatmayla ilgili vatandaşlarımızdan da memnuniyetlerini belirten geri dönüşümler aldık. Bu da bizi mutlu ediyor, çok yakında burası da tamamen aydınlatılmış olacak" diye konuştu.

Başkan Özdemir, bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şanlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasını sağlayan aziz şehitlerimizi rahmetle andıklarını ifade etti.