Aybaba: 'Galibiyet serisine başlamak istiyoruz'

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba iki haftadır mağlup olduklarını belirterek, Şimdi bu kötü gidişi çevirmemiz lazım. Arkadaşlarla konuşup çalışıyoruz. İnşallah bu maçı çevirip galibiyet serisine başlamak istiyoruz dedi.

Aybaba: 'Galibiyet serisine başlamak istiyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba iki haftadır mağlup olduklarını belirterek, "Şimdi bu kötü gidişi çevirmemiz lazım. Arkadaşlarla konuşup çalışıyoruz. İnşallah bu maçı çevirip galibiyet serisine başlamak istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmasının ardından yapılan çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Teknik Direktör Samet Aybaba basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe maçında çok pozisyona girdik. Büyük takımlara karşı oynadığımız maçlarda en çok pozisyona girdiğimiz maçtı ama değerlendiremedik. Sonunu iyi getiremedik. Şimdi Trabzon’a karşı oynuyoruz. Bireysel özellikleri çok kaliteli genç oyuncuları da var, tecrübeli oyuncuları da var. Takım disiplinini ön plana çıkarmamız lazım. Daha çok mücadele etmemiz lazım, oyuncularımızın daha çok istemesi lazım. Bizi bekleyen zor bir maç. İki maç üst üste mağlup olduk. Şimdi bu kötü gidişi çevirmemiz lazım. Arkadaşlarla konuşup çalışıyoruz. İnşallah bu maçı çevirip galibiyet serisine başlamak istiyoruz" dedi.