Bahçeşehir Koleji 'Tek Evimiz Dünya' sloganıyla kıyıları temizledi

Bahçeşehir Koleji, çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla Türkiye'nin tüm kıyı kesimlerinde bulunan şubeleriyle eş zamanlı olarak, 'Tek Evimiz Dünya' sloganıyla, kıyı temizleme etkinliği gerçekleştirdi.

Bahçeşehir Koleji 'Tek Evimiz Dünya' sloganıyla kıyıları temizledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da öğrenci, veli ve öğretmenin katılımıyla gerçekleşen sosyal sorumluluk projesi ile Sivrice Hazar gölü kıyısındaki izmarit, plastik şişe, ambalaj atığı gibi çöpler toplandı.

Türkiye'nin tüm kıyı kesimlerinde şubesi bulunan Bahçeşehir Koleji, çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla eş zamanlı olarak kıyı temizleme etkinliği gerçekleştirdi. 

'Tek Evimiz Dünya' sloganıyla Elazığ’da bulunan Sivrice göl kıyısında bir araya gelen 100’ü aşkın öğrenci, veli ve öğretmen, ellerinde 'Tek Evimiz Dünya’, 'Bize temiz bırakın’ yazılı pankartlarla hem yürüyüş yaptı hem de yerdeki çöpler topladı.

Temizlik yapan öğrencilerden Eda Ecem Öztürk, "Yaşadığımız şehrin kıyılarında atıkları topluyoruz, amacımız insanların yarattığı bu kirliliğin son bulması için farkındalık yaratmak" dedi.

Öztürk, Sözlerini şöyle sürdürdü:

"Topladığımız her atık bizim geleceğimiz için bir tehdittir. Temiz denizler, temiz kıyılar, temiz sokaklar ve temiz bir dünya en çok biz çocukların hakkı, bizlerden sonraki nesillere böyle bir temizlik hareketine girişmek zorunda olmadıkları bir dünya bırakmak için buradayız, bize katılın bize kulak verin ve bu bilinçlenme hareketini çevrenize yayın. Dünya bizim evimiz ve evimize sahip çıkıyoruz."