Bakan Eroğlu Bingöl'de

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Ormanlık alanlardaki teröristler temizlenecek. Bingöl'ün yiğitleri, aslanları, korucuları dedi ki 'biz burada hainlere geçit vermeyeceğiz.' Kendilerini 1 dolara satanlara 'geçit yok' diye söylediler. Dolayısıyla burada teröre geçit yok dedi.

Bakan Eroğlu Bingöl'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, "Ormanlık alanlardaki teröristler temizlenecek. Bingöl’ün yiğitleri, aslanları, korucuları dedi ki; ’biz burada hainlere geçit vermeyeceğiz.’ Kendilerini 1 dolara satanlara ’geçit yok’ diye söylediler. Dolayısıyla burada teröre geçit yok" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, DSİ tesisleri toplu temel atma ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtımı merasimi nedeniyle Bingöl’e geldi. Bingöl Valisi Ali Mantı ve bölge müdürleri, kurum amirleri ile Valilikte biraya gelen Bakan Eroğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Bingöl’ü termal turizm merkezi yapmak istiyoruz"

Bingöl’e 19 yeni müjde ile geldiğinin altını çizen Bakan Eroğlu, “Bingöl gönül bağı olan bir ilimiz. Afyonkarahisar ve Bingöl arasında bal kaymak kardeşliği var. Bal kaymak konusunda sanayi odalarımız, belediyelerimiz bir araya geldi hatta Bingöl’ü termal turizm merkezi yapmak istiyoruz. Bingöl’e gelince elimiz boş gelmiyoruz. Sizlere 19 tane müjde getirdik. Bu müjdeler 85 Milyon Türk lirası. Daha önce geldiğimizde 48 müjde vermiştim, 67 müjde, 224 milyon lira" diye konuştu.

"Burada teröre geçit yok"

Her şey millet için düsturuyla ormanlık alanlarda gelir getirici ceviz, badem gibi vatandaşın toplayıp satabileceği ürünleri dikeceklerini belirten Bakan Eroğlu, "Ormanlık alanlardaki teröristler temizlenecek. Bingöl’ün yiğitleri, aslanları, korucuları dedi ki, biz burada hainlere geçit vermeyeceğiz. Kendilerini 1 dolara satanlara ’geçit yok’ diye söylediler. Dolayısıyla burada teröre geçit yok. Teröristler burada barınamayacak ve özellikle bütün emniyet teşkilatımıza gönülden teşekkür ediyorum. Başta valimiz, askerlerimiz, jandarmamız, polisimiz hakikatten sizlerin huzuru için, rahat bir şekilde evlerinizde uyuyabilmeniz için, milletinin namusunu, malını korumak için canlarını feda ederek onların inlerine giriyor. Bunlar hain, alçak. Biz bin yıldır kardeşiz, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi tek bir milletiz. Hepimiz aynı bayrağın altında gölgeleniyoruz. Hedef müreffeh, huzurlu bir Bingöl” şeklinde konuştu.

Doğu Anadolu projesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla şahlandırdıklarının altını çizen Bakan Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Cumhurbaşkanımız bunu ayağa kaldıracaksınız diye talimat verdi, bizde Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak doğu Anadolu bölgesindeki çalışmaları ele aldık, yanı burada 30 Milyar TL’lik bir yatırım yapılacak."