Bakan müjdeyi verdi! Binlerce kişiye iş imkanı...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, müjdeli haberi Bursa`da verdi. PTT'nin bünyesine kattığı 2 bin 539 araç törenle teslim edildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT'ye 5 bin personel alınması için çalışmalara bu ay başlanacağı müjdesini verdi.

Bakan müjdeyi verdi! Binlerce kişiye iş imkanı...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, TOFAŞ CEO’su Cengiz Eroldu ve davetlilerin katıldığı törende konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bu ay PTT’ye 5 bin kişinin alımı ile ilgili çalışmalara başlanacağının müjdesini verdi.

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik de yaptığı konuşmada, 2 bin 539 aracın hizmete gireceğini dile getirerek, “Biz bunların daha ileriye taşınarak Türkiye’deki üretim yapan firmalarımız ile birlikte kendi özel hizmet araçlarımızı üretmenin de AR-GE çalışmasını da başlatmış bulunmaktayız. Bu çalışmaların yanında dünya ile rekabet edebilmek için modern ulaşım sistemlerinin tamamında hizmetlerimizi daha ileriye taşımayı hedefliyoruz” dedi.

"PTT Türkiye`nin her yerinde" Bakan Ahmet Arslan, Türkiye’nin her ilçesinde, beldesinde PTT şubelerinin olduğuna dikkat çekerek, “Acentelerimiz ile birlikte ülke çapında 4 bin 870 PTT iş yerimiz var.

2 bin 735 PTT matik mevcut. 42 bin çalışma arkadaşlarımız ile birlikte posta, lojistik hizmet veriyoruz ve dünyanın yeni trendi e - ticarette hizmet veriyoruz. Bankacılık alanında hizmetlerimiz var. Bu hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına kesintisiz götürüyoruz. Banka olmayan yaklaşık bin 800 noktada bankacılık hizmetini PTT aracılığıyla yapıyoruz. Vatandaşımızın gerek kamu gerekse özel sektörle olan işlemlerini online olarak gerçekleştiren bir PTT haline geldik. Bu da bizim memnuniyetimizdir. Önümüzdeki ay 5 bin kişinin daha PTT ailesine katılması, ülkemize hizmet etmesi adına istihdam sürecini başlatacağız. 5 bin aileye daha aş, iş, ekmek demek olacak. İşte PTT bunu yaparken büyümeye devam edecek” diye konuştu.

“Muhalefet hâlâ aday belirleyemiyor” Muhalefetin seçim öncesi hâlâ cumhurbaşkanı adayı belirleyemediğini söyleyen Arslan, “Bu ülkenin yürütme organının cumhurbaşkanlığı yürütme sistemi ve onun da başının cumhurbaşkanı olduğunu anlayamıyorlar.

Anlayamadıkları için de hâlâ bir aday belirleyebilmiş değiller. Sanki fal bakar gibi, bu ülke gerçeklerini bilmeyen bir kimse getirip, bir gecede bu ülkeye cumhurbaşkanı yapabilir miyiz diye hesaplar yapıyorlar. Halbuki adayınızı önceden belirleyeceksiniz. Adayınız bu ülkeye ne yapmak istediğini, ne tür hedeflere ortaya koyduğunu vatandaşa anlatmak zorundadır. Vatandaş da bilmelidir ki, evet 2023 hedeflerine, 2035, 2053 2071 vizyonuna ben bu anlayış ile yürüyeceğim ve kararımı vereceğim” şeklinde konuştu. “Ana muhalefet lideri hâlâ bu ülkenin cumhurbaşkanı hükümet sistemi ile yönetilebileceğini anlamasa da, bu milleti anlayan, bu millete hizmetkar olan bir anlayış, bir parti, bir cumhurbaşkanı, cumhur ittifak sistemi ve onların adayı olan bir Recep Tayyip Erdoğan var” diyen Arslan, “Biz Cumhurbaşkanımız ve ekip arkadaşlarımız ile birlikte son 15 yılda bu ülkeyi nasıl 3 kat büyüttüysek, bundan sonra da büyüme trendini devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN SAYESİNDE TÜRKİYE PRANGALARINI KIRDI”

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin prangalarını kırdığını dile getirerek, “Türkiye gelişti, dönüştü ve büyüdü.

Çok badireler atlattık. Darbe süreçlerini gördük. Bir milletin ya da devletin kolay kolay altından kalkamayacağı bir badireydi. Gezi sürecini, hendek siyasetini gördük.

Bunlar uluslararası vesayet odaklarının içerisindeki Türkiye’de işbirlikçileriyle beraber ‘Türkiye gelişmesin’ diye uğraştıklarını gördük. Türkiye stratejik planda önemli bir yere sahiptir. Bunlar o yüzdendir” dedi.