Başkan adayı Özer Macit projelerini açıkladı

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Başkan Adayı Özer Macit, göreve gelmesi taktirde esnaflar için yapacağı projeleri açıkladı.

Başkan adayı Özer Macit projelerini açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası esnafları için önemli projeleri açıklayan Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Başkan Adayı Özer Macit, “Göreve gelmemiz taktirde sözünü verdikleri  projelerin arkasında olduklarını belirterek biz esnafın adamı olacağız dedi.

ÖZER MACİT “BİZ ESNAFIMIZIN ADAMIYIZ”

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Başkan Adayı Özer Macit, “Biz yola esnafların yoğun talebi üzerine çıktık. Biz hiç kimsenin adamı olmadık ve sadece esnaflarımızın adamı olacağız. Bazı art niyetli kesimler tarafından beni birileri aday gösterdiğini söylüyorlar. Bizleri karalamaya çalışıyorlar. Bizler şimdiye kadar Allah’tan başka kimseye kulluk etmedik. Kimseye de kulluk etmeyiz. Birileri bizleri karalayarak bir yerlere geleceklerine inanıyorlar ama bunu başaramayacaklardır. Biz sadece esnafımızın adamıyız”

Göreve geldikleri taktirde esnafların sorunları duyarsız kalmayacaklarını altını çizen Başkan adayı Özer Macit, projeleri hakkında bilgiler verdi.

AVM ZİNCİR MARKETLERLE MÜCADELE EDECEĞİZ

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Başkan Adayı Özer Macit, Elazığ’da mantar gibi türeyen ulusal AVM’lerle sonuna kadar mücadele göstereceklerini ifade ederek “İlimizin her mahallesinde yeni binaların altına açılan ulusal marketler küçük esnaflarımızı bitirme noktasına getirdi. Bunun önüne geçmek için gerek belediye gerekse diğer kurumlarla görüşerek bu AVM’lerin kolay ruhsat almaları için mücadelemizi sonuna kadar göstereceğiz”.

KENDİ ESNAFINA SAHİP ÇIK KAMPANYALARI DÜZENLEYECEĞİZ

“Yerel Esnafını Kalkındır” projeleri gerçekleştireceklerini belirten Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Başkan Adayı Özer Macit, “Vatandaşlarımızın kendi kanından kendi canından olan yerel esnafından alış veriş yapması için belli periyotlarda kampanyanlar düzenleyeceğiz. Vatandaşlarımızın yerel esnafına dönmesi için broşürler, reklam spotları ve afişler hazırlayarak vatandaşlarımızın yerel esnafımızdan alış veriş yapmasını sağlamaya çalışacağız”.

“BAKKAL AMCALARIMIZA ESKİ KİMLİĞİNİ KAZANDIRACAĞIZ”

Özer Macit, Ekonomimizin bel direği olan ve mahallerimizin bekçileri olan bakkal amcalarımızın eski kimliğine kavuşturmak için büyük mücadele göstereceğiz diyerek “Eskiden bakkalımız bir mahalleyi temsil ediyordu. Bir nevi mahallerimizin bekçileriydi ve koruyucularıydı. Son zamanlarda açılan AVM’ler ve ulusal marketler bakkal amcalarımızı bitirme noktasına getirdi. Biz el ele vererek bakkal amcalarımıza eski kimliğini kazandıracağız.

“ODAMIZA AİT CENAZE ARACI ALACAĞIZ”

Esnafların sadece iyi günlerinde değil kötü günlerinde de sonuna kadar yanlarında olacaklarını ifade eden Başkan Adayı Özer Macit, “Bilindiği gibi her canlı ölümü tadacak. Esnaflarımızın kötü günlerinde yanında olacağız. Allah’ın izniyle cenaze aracımızı odamıza tahsis edeceğiz ve ücretsiz bir şekilde esnaflarımıza hizmet vereceğiz”.

“ODAMIZA AİT İNTERNET SİTESİNİ HİZMETE SUNACAĞIZ”

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Başkan Adayı Özer Macit, esnafımız bizlere çok rahat ulaşabilmesi ve oda hakkında rahatlıkla bilgi almaları için Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odasına ait internet sayfası kuracaklarını ifade ederek “Şuanda odamızın internet sayfası yok. Göreve geldiğimiz zaman ilk önceliklerimiz odamıza ait bir internet sayfası kurmak olacaktır. Esnaflarımız isteklerini taleplerini kolayca bizlere sunabilecekler. Esnaflarımız odamızla ilgili tüm çalışmalarını da bu sayfadan rahatlıkla ulaşabilecekler”.

“ESNAF TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Her daim esnafla iç içe olacağız diyen Özer Macit: “1600 esnafımızla odamızı yöneteceğiz sözünü veriyoruz. Sözümüzün her zaman arkasındayız. Seçilmemizin akabilende Allah’ın izniyle 1600 esnafımızla birlik ve beraberlik içinde odamızı yöneteceğiz. 3,6 ve 1 yıl süreleri içinde mahalle toplantıları gerçekleştireceğiz. Yılda en az bir kez 1 yemekli toplantı gerçekleştireceğiz. Bu yemekli toplantıda bir projemiz daha var. Bu toplantıda noter huzurunda yapacağımız çekilişle 4 esnafımızın dükkânını yenileyeceğiz. Bu bütçemiz 5.000 – 7.500 TL olacak. Bu bütçeyi de odamız bütçesinden sağlayacağız. Bu destekle esnafımızın tereğini, rafını ve dolabını yenileyeceğiz”.

“ODAMIZI ADİL YÖNETECEĞİZ”

Oda üyelerine hepsine eşit mesafede olacaklarını altını çizen Özer Macit: Göreve gelmemiz takdirinde esnafımıza her zaman eşit şekilde hizmet edeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Tek yumruk şekilde birlik ve beraberlik içinde odamızı yöneteceğiz. Yönetimde adil olacağız.

“GELİR GİDERLERİMİZ AÇIK OLACAK”

Özer Macit: “Esnafımız daya aidatı necin verdiğini bilmek istiyor. Onun için göreve geldiğimizde odamıza kuracağımız internet sayfasında esnaflarımız odamızın gelir, giderini ve odamızda mevcut bulunan kasa hesabımızı tüm esnaflarımız görebilecektir. Allah’ın izniyle bu uygulamayı da yapacağız. Esnafımız verdiği parayı nereye kullanıldığını açıkça görebileceklerdir. Akıllarında hiç bir soru işareti kalmayacaktır”.

“ESNAFLARIMIZIN HER DAİM YANINDA OLACAĞIZ”

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Başkan Adayı Özer Macit, Odamıza kayıtlı esnaflarımızın özel ve resmi kurumlarla yaşadıkları sıkıntılara anında müdahale edeceğiz. Sorunların çözümünde bizzat esnaflarımızın yanında olacağız. Resmi Kurum ve Kuruluşlarla ikili ilişkilerimizi iyi tutacağız. Esnaflarımızı, Resmi Kurum ve Kuruluş müdürlerimizle buluşturarak toplantılar gerçekleştireceğiz” dedi.