Başkan adayı Yeşilkaya'dan sanayi esnafına ziyaret

Elazığ Kovancılar Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Yeşilkaya, sanayi sitesi ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

Başkan adayı Yeşilkaya'dan sanayi esnafına ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Kovancılar Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Yeşilkaya, işletmeleri teker teker ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Yeşilkaya, Esnaflara projeleri hakkında bilgiler verdi.

“ESNAFLARIMIZIN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

Seçim çalışmalarına aralıksız şekilde sürdüren Elazığ Kovancılar Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Yeşilkaya, “Bizler görevimiz nedeniyle esnaflarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz” diyerek eğer görev bizleri verildiği zaman esnaflarımızla vatandaşlarımızla iç içe olacağız” dedi.

Başkan Adayı Yeşilkaya; “Bizler esnaflarımızın sorunlarını, ilçemizin sorunlarını çok yakından biliyoruz. Sorunları bilmemizin nedeni de sürekli olarak kendileriyle içi içe olmamızdandır. Bizler proje insanlarıyız. Çok yakında projelerimizi açıklayacağız. Sanayi sitesine yönelikte birçok projemiz olacak. Bizler göreve gelmemiz taktirde esnafımızla vatandaşlarımızla iç içe olacağız. Haftanın belli günlerini esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ayıracağız. Belediyemizin kapısı herkese sonuna kadar açık olacak. Esnafımızın sorunlarını belediyede dinlemeyeceğiz. Esnafımızın işletmesinde vatandaşımızın evinde dinleyeceğiz. Bizler ilçemizde kemin ne sorunu olduğunu çok iyi biliyoruz. Allah nasip ederse ilçemize hizmet etmek gece gündüz çalışacaklarını” ifade etti.