Başkan Alan, Ulaş ve Tanyıldızını tebrik etti

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, seçimleri tamamlanan ve yeniden başkan seçilen Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mithat Ulaş ile Bakırcılar Kalaycılar ve Zücaciyeciler Odası Başkanı Alaattin Tanyıldızı'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni dönemde başarılar diledi.

Başkan Alan, Ulaş ve Tanyıldızını tebrik etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

YENİ DÖNEMDE BİRLİKTELİK MESAJI

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi F.Ahmet Yılmaz ile birlikte Ulaş ve Tanyıldızını ziyaret ederek başarılar dileyen Başkan Alan yaptığı değerlendirmede, “Hizmetlerini çok yakından takip ettiğimiz ve girişkenliği ve çalışkanlığı ile üyelerinin ve iş dünyasının takdirini toplayan Sayın Mitat Ulaş bey ile görevini 20 yıldan beri sürdüren Sayın Alaattin Tanyıldızı Başkanımı bugün ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunmak istedik. Odamızın Nisan aynıda yapılması beklenen seçimlerinin ardından nasip olur yeniden seçilir isek ilimizdeki tüm Oda ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte ilimize ve iş dünyamıza hizmet etmek istiyoruz. Hizmette bulunduğumuz yaklaşık 4 yıllık süre içerisinde gerek iş dünyasına ve gerekse ilimize olan katkılarımız ve mücadelemize başta üyelerimiz olmak üzere tüm halkımız şahittir. Biz bu veballi makamların sorumluluğunu omuzlarımızda hissederek Allah (c.c.) rızası için hizmet veriyoruz. Kişisel bir çıkar yada beklentimiz yok. Görev süremiz sonunda bize edilen bir dua yada iş dünyasının bir sorunun çözümünü yapmış olmanın huzuru bize yeter anlayışı ile çalışıyoruz. Hizmette bulunduğumuz bu dört yıllık zaman dilimi içerisinde başta üyelerimiz olmak üzere çok geniş bir kesimin teveccühü ve desteğini gördük. Gösterilen bu ilgiye layık olmak için çabalıyoruz. İnşallah yeni dönemde hep birlikte çok daha güzel faaliyetlere hep birlikte imza atacağız. Ben bu vesile ile, sizleri bir kez daha kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN ALAN İŞ DÜNYASINA ÖNCÜLÜK ETMEKTEDİR

Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mithat Ulaş ile Bakırcılar, Kalaycılar ve Zücaciyeciler Odası Başkanı Alaattin Tanyıldızı da Başkan Alan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, verdiği destekler için teşekkür ettiler. Tanyıldızı yaptığı değerlendirmede, Başkan Alan’ın Teşvik Yasasında verdiği mücadele için teşekkür ederek, “Sayın Başkanım 20 yıldır Oda Başkanlığı yapıyorum. Ayrıca aile olarak imalat sanayinde tesisimiz var. Teşvik Yasasında göstermiş olduğunuz yoğun gayrete iş dünyası yakından şahit. Her kesin size duası var. İnşallah Nisan Ayında yapılacak olan seçimler sonrasında çok daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız” dedi.

Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mithat Ulaş ise değerlendirmesinde Başkan Alan’ın her zaman desteklerini aldığını belirterek, “Sayın Başkanım görev yaptığım süre içerisinde hep bizimle birlikte oldunuz. İlimizin ve iş dünyamızın her meselesinde öncülük ettiniz. Bizim sesimiz olarak ilgili tüm makam ve kurumlara taleplerimizin iletilmesinde aracılık ettiniz. Sizin geçmiş dört yıllık hizmet döneminizde yaptıklarınız gelecek açısından referanstır. Ben bu nazik ziyaretiniz ve vermiş olduğunuz desteklerden ötürü teşekkür ediyor, sizlere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.