Başkan Aydın, taksicileri ziyaret etti

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Mevlana Mahallesi'nde bulunan taksi duraklarını ziyaret ederek, taksici esnafıyla bir araya geldi.

Başkan Aydın, taksicileri ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Mevlana Mahallesi’nde bulunan taksi duraklarını ziyaret ederek, taksici esnafıyla bir araya geldi.

Taksiciler tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Aydın’a taksici esnafı,"İlimizde gerçekleştirdiğiniz çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Hem il dışından gelen müşterilerimiz bunu hem de bizler yapılan çalışmaları görüyoruz. Özellikle her mahalle farklı bir görünüme kavuşurken yollarda gerçekleştirilen yenileme çalışmalarıyla tıkanan yerlerde yapılan altgeçit ve üst geçit çalışmalarıyla bizleri de rahatlattınız." ifadesini kullandılar.

Başkan Aydın da yapılan çalışmaların önemine değinerek, "Sivas Belediyesi olarak her zaman önceliğimiz vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması, daha güzel ortamlarda bulunması Sizler için kötü olacak bir karara imza atmayız. Burada da görüldüğü gibi her şey bir düzen içerisinde işliyor, bir standart yakaladık. Şehirde de bu standardı yakalamak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Mevlana Caddesi daha önce şehir merkezi olmasına rağmen izbe bir görünüme sahipken bugün çok güzel oldu. Bu esnafın işlerine de olumlu yansıyor. Sadece burası da değil; şehrin büyük bir kısmında bu çalışmaları gerçekleştirdik. 2018’de şehirdeki birçok noktada çalışmalarımızı tamamlayacağız." dedi.