Başkan Aydın, 'TSYD Sivas Şubesi spora katkı sağlayacaktır'

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Aydın, 'TSYD Sivas Şubesi spora katkı sağlayacaktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ziyarette konuşan TSYD Şube Başkanı Kemal Çağlayan,"Bakanlarımızın katılımıyla birlikte şube açılışı gerçekleştireceğiz. Orada ortak çalışma içerisinde Sivas’ın gelişmesi, kalkınması hakkında neler yapabiliriz fikir birliği içerisinde bilgi alışverişinde bulunmak için geldik. Bizim amacımız özellikle Türkiye Spor Yazarlar Derneği Sivas Şubesi’nde görev yapan spor yazarı arkadaşlarımızın Türkiye genelinde söz sahibi olmaları ve Sivasspor’un daha başarılı düzeye gelebilmesi için arkadaşlarımızın ufkunun açılmasıdır. Bir çatı altında buluşmak için Ankara’da, İstanbul’da ve Türkiye Spor Yazarlığı nezdinde neler yapabiliriz bunu ön planda tutmak için böyle bir girişime girdik. Bu bir gönüllülük çalışmasıdır." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sami Aydın ise,"Spor her geçen gün toplumun ilgisini üzerine alan, dolayısıyla da şehirlerin gelişimine, turizmine, tanıtımına katkı sunan adeta bir sanayi dalı diyebiliriz. Sivasspor’un Süper Lige çıkması ile beraber şehre ne kadar dinamizm kazandırdığını da yaşayarak gördük. Dolayısıyla bu alanda Sivas’ın böyle bir dernek çatısı altında kolektif bir şekilde katkı sunması şehrin de gelişmesine, Sivas’taki sporun da gelişmesine katkı sunacaktır." dedi.

TSYD Şube Başkanı Çağlayan, Başkan Aydın’a TSYD rozeti hediye ederek plaket takdim etti.