Başkan Bulutlar: 'Söz sahibi olan millettir'

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, periyodik aralıklarla gerçekleştirdiği istişare turlarına her gün bir yenisini ekliyor. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Bizim hizmet anlayışımızı, ilçe sakinlerimizin talep ve beklentilerine göre şekillendiriyoruz. Vatandaşımızı dinlemeden, onların görüşlerini ve onaylarını almadan adım bile atmıyoruz dedi.

Başkan Bulutlar: 'Söz sahibi olan millettir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, periyodik aralıklarla gerçekleştirdiği istişare turlarına her gün bir yenisini ekliyor. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Bizim hizmet anlayışımızı, ilçe sakinlerimizin talep ve beklentilerine göre şekillendiriyoruz. Vatandaşımızı dinlemeden, onların görüşlerini ve onaylarını almadan adım bile atmıyoruz" dedi.

Kurmaylarıyla birlikte ilçeyi karış karış dolaşan Başkan Orhan Bulutlar, ilçe sakinleriyle bir araya geliyor, taleplerini dinliyor, yürütülen hizmetlerle ilgili olarak görüş alışverişinde bulunuyor. Başkan Bulutlar, istişare eden bir yöneticinin asla yanılmayacağına vurgu yaparak, "Bizim ilçemizde biz ne dersek o değil, vatandaşımız ne isterse o oluyor." diyerek, ilçe halkıyla istişareye büyük önem verdiklerini ve hizmet haritasını da buna göre oluşturduklarını kaydetti.

Görev başına geldikleri günden bu zamana kadar ilçe halkıyla hep iç içe ve sürekli temas halinde olduklarını dile getiren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Belediye olarak hizmet üretirken bunu bir plan ve program doğrultusunda yapıyoruz. Hizmeti muhatabına en doğru biçimde ulaştırmak için şekillendirdiğimiz yol haritasını ise, yine vatandaşlarımızla birlikte hazırlıyoruz. İzlediğimiz bu yol bugüne dek bize hep memnuniyet getirdi ve hiçbir sorun yaşamadık. Çünkü kulağımızı halka verdik, kapımızı halka açtık ve attığımız her adımımızı vatandaşlarımızla birlikte planladık. Palandöken’e işte bu yüzden hizmet ve yatırım yağmuru yağıyor. Vatandaşımız istiyor, biz yapıyoruz. Vatandaşımızı dinliyor, hizmetlerimizi de bu doğrultuda üretiyoruz" diye konuştu.

Bulutlar: “İlçemizi biz birlikte yönetiyoruz”

Belediyelerin, beşikten mezara varıncaya kadar insan yaşamında duyduğu tüm hizmet ihtiyaçlarından sorumlu olduklarının altını çizen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Belediyecilik, merkezinde kesinlikle insanın olduğu bir hizmet aracıdır, hizmet sürecidir. Bu süreçten insanı, yani hizmet üretmekle mükellef olduğunuz halkı çıkarırsanız, kesinlikle başarı elde edemezseniz. Ama bu süreci halkla birlikte yönetirseniz; esnafı dinlerseniz, genç-yaşlı demeden herkese kucak açarsanız, onların görüşlerini, eleştirilerini ve önerilerini dikkate alırsanız, hem gönüllere taht kurar, hem de arzu ettiğiniz tüm hizmetleri onlara rahatlıkla verirsiniz. İşte biz Palandöken ilçemizde bu anlayış üzere hareket ediyor, vatandaşımızı asla ikinci plana atmıyoruz. Kısaca Palandöken ilçemizi biz sokaktaki çaycımızla birlikte, evindeki teyzemizle birlikte, okulundaki öğrenciyle birlikte, işçisiyle, memuruyla, yaşlısıyla ve genciyle birlikte hep beraber yönetiyoruz. Bizim bu süreçte murat ettiğimiz bir şey var, o da halkımızın hayır duasını alabilmektir" ifadelerini kullandı.