Başkan Dimez'den CHP'lilerin 'içkili görüntülerine' tepki

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Çanakkale'de CHP'lilerin içkili görüntülerine tepki göstererek, Ecdadımızın kemikleri sızladı dedi.

Başkan Dimez'den CHP'lilerin 'içkili görüntülerine' tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Çanakkale’de CHP’lilerin içkili görüntülerine tepki göstererek, “Ecdadımızın kemikleri sızladı” dedi.

CHP’nin Çanakkale’de gerçekleştirdiği adalet kurultayında ortaya çıkan içkili görüntülerin ardından AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, görüntülere tepki gösterdi.

Çanakkale’de yaşananların ecdadımızın kemiklerini sızlattığını kaydeden Abdurrahman Dimez, “Çanakkale bizim için çok önemlidir. Çanakkale özeline, Çanakkale ruhuna kimsenin gölge etmesine müsaade etmeyiz, kimsenin de buna gücü yetmez. Sözde adalet için yürüyüş yapanlar, şimdide sözde adaleti anıtlaştırarak test edeceklerini zannedenler maalesef çok büyük bir yanılgı içerisindeler. Bizler Çanakkale’de 253 bin şehit verdik. Bu şehitlerin makamında içki içerek insanlarla resmen dalga geçercesine birbirleriyle eğlence içerisinde olmaları, bunun adını da adalet koymaları maalesef ecdadın torunları olan bu insanları ziyadesiyle üzmüştür. İnşallah tez günde bu cahil düşüncelerinden vazgeçerler. Biz Çanakkale ruhunu da, Malazgirt ruhunu da ecdadımıza saygı içerisinde yaşatmayı kendisine hedef edinen bir nesiliz” dedi.

Dimez açıklamasında, “AK Parti olarak geçtiğimiz günlerde Malazgirt Zaferinin 946. yıldönümünde elimizden geldiği kadar bu ruhu yaşatmaya çalıştık. Bu ruhu ecdadımıza dualar ederek, tekbirlerle yaşatmaya çalıştık. Ama hiçbirimizin Çanakkale’de aziz şehitlerimizin ruhuna bu şekilde eziyet edilmesine müsaade etmeyiz. Bu insanların kendilerine gelmesi gerekiyor. Toplumda itibar bozukluğuna neden olacak olan, ecdadımızın yüreğini sızlatacak olan bu insanların kendisine dikkat etmesi gerekiyor. Hiçbir şekilde Çanakkale’yi de Malazgirt’i de siyasi malzeme yapmasına müsaade etmeyiz. Ecdadımızın kemiklerini sızlatmalarına müsaade etmeyiz” diye konuştu.