Başkan Dülgeroğlu'ndan şehit ailesine ziyaret

Diyarbakır'ın Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu, iki çocuğu şehit olan aileyi ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Başkan Dülgeroğlu'ndan şehit ailesine ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’ın Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu, iki çocuğu şehit olan aileyi ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu, Tabur Komutanı Binbaşı Bürke Uğur Başaraner ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Mahir Sağlık, 1994’te Lice’de şehit olan Burhan Özgen ile 1996’da Kars’ta şehit olan Şeyhmus Özgen’in ailesini ziyaret etti. Baba Behçet Özgen ile sohbet eten Dülgeroğlu, “Bütün Şehitlerimizi rahmetle anıyor, şehitlerimize ve gazilerimize her daima minnettar olduğumuzu belirtmek isterim. Devlet olarak şehit ve gazilerimizin hatıralarına, ailelerine sahip çıkmak bizim için öncelikli vazifedir” dedi.

Baba Özgen ise, “İki oğlum 2 yıl içerisinde artarda şehit oldular. Vatanı için şehit olmanın ne kadar kutsal olduğunu bilenlerdeniz. Bizim yüreğimiz yanmış olsa da bu kutsal mertebeye erişmiş oğullarımla onur ve gurur duyuyorum. Bizler her zaman devletimiz için, milletimiz için ne gerekirse yapmaya hazırız. Ziyaretiniz fazlasıyla bizleri mutlu etti. Gönül kapımızda evimizin kapısı da sonuna kadar her için sizlere açıktır” dedi.