Başkan Gülenç köy ziyaretlerini sürdürüyor

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, kırsal alanlardaki çalışmaları incelemek ve vatandaşların hizmetlerle alakalı görüş ve fikirlerini almak amacıyla yaz kış dinlemeden kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Gülenç köy ziyaretlerini sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, kırsal alanlardaki çalışmaları incelemek ve vatandaşların hizmetlerle alakalı görüş ve fikirlerini almak amacıyla yaz kış dinlemeden kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, kırsal alanlardaki çalışmaları incelemek ve vatandaşların hizmetlerle alakalı görüş ve fikirlerini almak amacıyla yaz kış dinlemeden kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Yağmur Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Gülenç, burada mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlara kırsal mahallelerde sürdürülen hizmetler ve 2018’de yapılacak çalışmaları anlatan Başkan Gülenç ayrıca vatandaşların dilek ve önerilerini de dinledi.

Gülenç, Yağmur Mahallesi’nin kilitli parke çalışması taziye evi onarımı ve yol çalışması yapıldığını söyledi. Kırsal mahallelerde birçok çalışmalarını yapıldığını vurgulayan Başkan Gülenç, kırsal mahalleleri daha yaşanır ve güzel hizmetlerle buluşturabilmek amacıyla gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Başkan Gülenç, "Bu yıl itibariyle kırsalımızda ki çalışmaların çoğu bitti sayılır. 2018’de Bismil ilçe kırsalında hizmet görmeyen mahalle kalmayacak. 2018 yılı içinde de kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız devam edecektir. Böylece Bismil ilçe kırsalımız yolları, suları, taziye evleri ve kilitli parke taşlarıyla tam yaşanır mahalleler olmuş olacak" dedi.

Mahalle Muhtarı Abdurrahman Yağmur ise, Gülenç’e yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti. Özellikler asfalt yollar dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirirken Yağmur, hizmet görmeye alıştıklarını ve daha güzel hizmetler beklediklerini ifade etti.