Başkan Kangal'dan ilçe ziyaretleri

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal öncülüğünde Elazığ İl Yönetimi ve Merkez İlçe Yönetimi ile birlikte Kovancılar ve Palu ilçelerine yoğun katılımlı bir program gerçekleştirildi.

Başkan Kangal'dan ilçe ziyaretleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programda ilk önce Kovancılar İlçe Başkanlığı ziyaret edilerek Kovancılar İlçe Başkanı Adem Sağır ve İlçe Yönetimi’nde bulunan Yönetim Kurulu Üyeleri ile fikir alışverişinde bulunuldu. Daha sonra ise Kovancılar esnafı ziyaret edildi. Esnaf ziyaretleri sırasında pek çok esnafın sorunları yerinde dinlendi. Problemlerin çözümü için önerilerde bulunan esnafların aynı zamanda talepleri de dikkate alındı. Kovancılar programının hemen ardından da Palu ilçesinde ziyarette bulunuldu.

Palu’da da çeşitli esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Ayrıca Palu İlçe Teşkilatlanmasının tamamlanması için görüşmeler yapıldı ve ilçe binasının yeri belirlendi. Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal yaptığı açıklamada: “İlk önce her iki ziyarette de bizleri yalnız bırakmayan Kovancılar İlçe Başkanımız Adem Sağır ve İlçe Yönetimi'ne teşekkür ederiz. Hem Kovancılar hem de Palu ilçelerimiz ki Elazığ’ın tarihini ve kültürünü yansıtmaktadır. Eminim ki bu ziyaretler ilçelerimizin gelişimi için faydalı olacaktır. Özellikle esnaflarımız adeta kan ağlamakta ve ülkenin ekonomik problemlerinden dolayı çeşitli sorunlar yaşamaktadır. Ancak diyoruz ki DEVA iktidarıyla ülkemiz kalkınacak ve tüm problemler çözüme kavuşacaktır. Bizlere ilgi ve alaka gösteren Kovancılar ve Palu halkına teşekkür ederiz. Teşekkürler Kovancılar, Teşekkürler Palu’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaretlerinin ardından Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ İl Yönetimi ve Merkez İlçe Yönetimi, Palu’nun tarihi ve turistik yerlerini gezerek programlarını noktaladı.