Başkan Türkoğlu 'Ziyaddin Akgüneş camiamızdan özür dilemeli'

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Urfa Sıra Gecesi etkinliği düzenlenecek olması nedeniyle açıklamalarda bulunan Elazığ -Harput Folklor Turizm Derneği Genel Başkanı Ziyaddin Akgüneş'e tepki gösterdi.

Başkan Türkoğlu 'Ziyaddin Akgüneş camiamızdan özür dilemeli'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Nizamettin Türkoğlu, Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası olarak düzenleyecekleri Urfa Sıra Gecesi etkinliğine karşı Başkan Ziyaddin Akgüneş'in yorumlarına tepki gösterdi. 

Başkan Türkoğlu “Elazığ -Harput Folklor Turizm Derneği Genel Başkanı Ziyaddin Akgüneş, yapacağımız sıra gecesi hakkında organizasyonun içeriğini bilmeden yapmış olduğu gerek sosyal medya hesabı gerek ilimizin bazı basın kuruluşlarına verdiği demeçlerde kendisine ve temsil ettiği derneğe yakışmamıştır.

Biz Elazığ’da mesleğini yürüten sayıları hafife alınmayacak meslek kuruluşunun temsilcileriyiz. Kullandığı üslup bizleri ve üyelerimizi üzmüştür. Odamızın düzenlediği organizasyona sponsor olan firmaların yanlarında getirdiği sıra gecesi ekibi misafirlerimizdir. Tek kuruş ücret ödenmemiştir. Kaldı ki insanların tercihleri ne olursa olsun kimsenin kimseye hakaret etme yetkisi yoktur. Kültürümüzü bu şekilde ne sevdirebiliriz nede bir adım ileriye taşıyabiliriz. Ziyaddin beyi tüm camiamızdan özür dilemeye davet ediyorum” dedi.