Başkan Ulaş, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Özgür'ü ağırladı

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Turkay Özgür, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş'ı ziyaret etti.

Başkan Ulaş, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Özgür'ü ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çeşitli temaslar bulunmak için Elazığ’a gelen DSİ Genel Müdür Yardımcısı Turkay Özgür, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odasını ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduklarını ifade ederek ziyaret dolayısıyla DSİ Genel Müdür Yardımcısı Turkay Özgür’e teşekkür etti.

Başkan Ulaş: “Genel Müdür Yardımcımız Turkay Özgür beyefendiyi makamlarda ziyaret ettiğimizde Elazığ’a geldiklerinde bizleri ziyaret edeceğini söylemişti. Ben bizleri unutmayarak ziyaretimize geldiği için Genel Müdürümüze şükranlarımı sunuyorum. Kendisi ülkemizin yetiştiği başarılı bürokratlardan birisidir. Kendisine odamız ve esnaflarımız hakkında çeşitli bilgiler verdik. Elazığ hakkında bilgiler verdik. Ziyaret dolayısıyla esnaflarım ve kendim adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Turkay Özgür’de, Çeşitli temaslar bulunmak için Elazığ’a geldiğini ifade ederek Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş’a iadeyi ziyaret bulunduğunu söyledi.

Özgür, Başkan Ulaş’ın Elazığ’da başarılı çalışmalara imza attığını dile getirerek Başkan Mitat Ulaş’a çalışmalarında başarılar diledi.