Başkan Ulaş'tan Vali Kaldırım'a hayırlı olsun ziyareti

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Ulaş'tan Vali Kaldırım'a hayırlı olsun ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette açıklamalarda bulunan Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Vali Çetin Oktay Kaldırım’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek görevinde başarılar diledi.

Başkan Ulaş: “Yeni valimiz Elazığ’ımıza güzel çalışmalar yapacağımıza inancımız tamdır.Yeni görevlerinde odam ve esnaflarım adına kendilerine başarılar diliyorum.Elazığ eski valimiz, Van Yeni Valimiz sayın Murat Zorluoğlu ilimize unutulmayacak hizmetlere imza attı kendilerine yaptığı çalışmalardan dolayı şükranlarımı sunuyorum.Yeni Valimiz geçmişi başarılarla dolu bir bürokratımız, inşallah güzelliklerle dolu ilimize çok güzel çalışmalar yapacak.Sayın Valimize odamızın çalışmaları hakkında bilgiler aktardık. Valimiz çalışmalarımızda her zaman yanımızda olacağını söyledi.Ben kendilerine esnaflarım adına şükranlarımı sunuyorum.Elazığ’ımız esnafları ve tüm vatandaşları ile 15 Temmuz darbe girişimine karşı net bir kararlıkla durmuştur ve devletinin her zamanki gibi yanında olmuştur.Ülke olarak bu tür girişimlere asla müsaade etmeyeceğimizin iyi bilinmesi gerektiğini unutulmaması gerektiğini ifade etmek istiyorum.Ben bizleri kabul eden değerli valimize teşekkür eder şükranlarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

VALİ KALDIRIM “HER ZAMAN ESNAFLARIN YANINDA OLACAĞIZ”

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’da ziyaret dolayısıyla Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek her zaman esnafların yanında olacaklarını söyledi.

Vali Kaldırım, Belli periyotlarda esnaflara ziyaret gerçekleştireceklerini söyleyerek Başkan Ulaş’a çalışmalarında başarılar diledi.