Başkan Yanılmaz seçim gezilerini sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran seçimleri öncesi ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Nailbey Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yanılmaz, halkın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teveccühünün oldukça fazla olduğunu söyledi.

Başkan Yanılmaz seçim gezilerini sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nailbey Mahallesi esnafları ile bir araya gelen Başkan Yanılmaz, 24 Haziran seçimleri ve ülke gündemine ilişkin konularda açıklamalarda bulundu.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “24 Haziran'da Cumhurbaşkanımıza büyük bir destek vereceğiz. Aynı zamanda güçlü bir meclis içinde milletvekillerimize büyük destek olacağız. Ferdi problemlerimizi ülke problemi haline getirmemeliyiz. Ülkemizin çıkarı her şeyden daha önemlidir. Biz öncelikle ülkeyi, vatanı, bayrağı, savunmak zorundayız. Bugün Cumhurbaşkanımız dünyada belki ilk defa Birleşmiş Milletlerde ‘Dünya Beşten Büyüktür’ dedi kolay bir söz değil. İsrail Cumhurbaşkanının karşısına geçip ‘siz bebek katillerisiniz, siz kan akıtmayı çok iyi bilirsiniz’ diyebilecek bir lider Recep Tayyip Erdoğan'dır” şeklinde konuştu.