Başkan Yanılmaz'dan oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretleri

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yeni seçilen ve güven tazeleyen oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Yanılmaz'dan oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“ELAZIĞ’I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Ziyaretlerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür eden Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şevket Toraman, Başkan Yanılmaz’ın her zaman yanında olduklarını belirtti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise, Elâzığ’ı birlikte yöneteceğiz anlayışını önemsediklerini belirterek şunları ifade etti. “ Birlikte yönetim bizim için çok önemli, her problemi taraflarıyla bir araya gelerek, taraflar ile görüşerek, ortak karar vererek sonuçlandırıyoruz. Bu şehri daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için birlikte mücadele edeceğiz. Yeniden Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’na seçilen Şevket Toraman'ı tebrik ediyor, yeni dönemde daha güzel çalışmalar yapacaklarına inanıyorum.”

 “HEP BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİZ”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın ikinci durağı Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı oldu. Başkan Yanılmaz, güven tazeleyerek yeniden Oda Başkanlığı’na seçilen Nizamettin Türkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın ziyaretlerinden dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade ederek Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.

Berberlerin, kuaförlerin esasında şehrin birçok problemlerinin konuşulduğu yerler olduğunu söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz: “Bir döneme daha Bismillah dediniz. Bugün iş bitmiş değil, iş yeni başladı. İnşallah önümüzdeki süreçlerde güzel hizmetlere imza atacaksınız. Elazığ Belediyesi olarak biz de yardımcı olacağız. Bugüne kadar yaptığımız gibi bugünden sonra da hep birlikte yol yürüyeceğiz ”dedi.

Başkan Yanılmaz daha sonra yeniden Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Başkanlığı’na seçilen Cebrail Top’u ziyaret etti.

Bu yılın seçim yılı olduğunu söyleyen Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top:” Bu dönemde birçok projemiz olacak. Bizlerin sıkıntılarını her zaman dinlediğiniz, buralara kadar gelip hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunuz için başkanımıza çok teşekkür ediyorum ”dedi.

Seçimlerin, her yönetimin kendi kendini test ettiği bir yarış olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise yapmış olduğu konuşmada şunları ifade etti.

“Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası’nın başkanlığına gelmek büyük bir onur, büyük bir gurur. Biz geçmişte olduğu gibi inşallah bundan sonra da birlikte bir çalışma yöntemi ortaya koyacağız. Sık sık da bir araya geliyoruz. Esnafımızın dertlerini dinleyeceğiz, çözüm bulmamız gereken sıkıntılara birlikte çözüm bulacağız. Özellikle bu süreçte zabıta ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar cezaya yönelik çalışmalardan ziyade eğitime yönelik çalışmalardır.”

“YENİ DÖNEM HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, daha sonra güven tazeleyerek yeniden Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanlığı’na seçilen Nihat Bozkurt’u ziyaret ederek başkanlığının hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette bir konuşma yapan Oda Başkanı Nihat Bozkurt, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

Başkan Yanılmaz: “ Yeni dönem hayırlı uğurlu olsun. Nihat Bozkurt başkanımız geçen dönemde güzel hizmetler yaptı. İnşallah bu dönemde birlikte güzel hizmetler yapacağız. Kahveler, kıraathaneler hemşerilerimizin çok sık uğradığı yerler. Dolayısıyla buralardaki düzen, verilen hizmet aynı zamanda müşteriyi etkiliyor. Bizlerde Elâzığ Belediyesi olarak bu kalitenin artması için, hizmet kalitesinin artması için elimizden gelen her şeyi yapacağız ”dedi.

“YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEYLE SEÇMENİN HUZURUNA ÇIKMAMALIYIZ”

Başkan Yanılmaz’ın hayırlı olsun ziyaretlerinin bir diğer adresi Elazığ Demirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na seçilen Salih Özbay’a oldu. Başkan Mücahit Yanılmaz, başkanlığının hayırlı olmasını diledikten sonra burdan da Elazığ Bakırcılar Kalaycılar ve Zücaciyeciler Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Alaaddin Tanyıldızı’na tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir açıklama yapan Başkan Yanılmaz: “Her seçim bizim aynı zamanda kendi kendimizi muhasebeye çektiğimiz olaylardır. Vatandaşların, oy verecek olanların huzuruna çıkıyoruz. Onlara yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Burada dikkat edilmesi gereken tek şey yapamayacağımız hiçbir şeyle seçmenin huzuruna çıkmamaktır. Tabi her yeni yönetim için iş yeni başlıyor. Esnaf grubumuzun rahatı için daha çok kazanması için bir mücadelenin içerisinde olmamız lazım. Elazığ Belediyesi olarak bu konuda atılan her adım da sizlere yardımcı olacağız ”dedi.

ESNAF OADALARI BİRLİĞİ BAŞKANI CEMİL ERDEM:

“BAŞKANIMIZIN GÖSTERDİĞİ İLGİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın hayırlı olsun ziyaretlerinin bir diğer durağı güven tazeleyerek yeniden Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Odası Başkanlığı’na seçilen Cemil Erdem oldu.

Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Odası Başkanı Cemil Erdem: “ Belediye Başkanımızın göstermiş olduğu ilgi alaka bizleri gerçekten mutlu ediyor. Bugün seçimleri yapılan bütün odalarımızı tek tek ziyaret ederek yerlerinde hayırlı etmesi bizleri mutlu etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum “dedi.

Burada bir açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Her seçimde kullanılan bir oy çok kıymetlidir. Vatandaşlarımız da 2019 yılında, o bir oyun kıymetini bilerek sandığa gidip oylarını kullanacaklar. Tabi Sayın başkanımız yıllardır esnafımızın içinde güzel hizmetleri ile gerçekten olaylara yaklaşım tarzı ile birlikten beraberlikten yana devamlı tavrını koymuş ve son dört yıldır birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben yeniden Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Odası Başkanlığı’na seçilen Cemil Erdem’i tebrik ediyorum “dedi.

 “BİRLİKTE YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR, SANAYİMİZİ İYİ NOKTALARA GETİRECEK”

Başkan Yanılmaz, daha sonra Elazığ Oto Onarımcılar Odası Başkanlığı’na seçilen Mehmet Türkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Elazığ Oto Onarımcılar Odası Başkanı Mehmet Türkoğlu, Başkan Yanılmaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Sanayide yapılacak hizmetlerin önemli olduğunu ifade eden Başkan Yanılmaz: “2014 yılından bugüne kadar sanayi ile ilgili birçok çalışma yapıyoruz. Sanayinin hemen hemen rengi değişti ve şekli değişti. Temizliğinden tutun diğer bakım ve onarımlarına kadar. İnşallah bu yeni dönemde de birlikte yapacağımız çalışmalar, gayretler sanayimizi hem iyi noktaya getirecek hem de buradaki esnafımızın daha çok kazanmasına vesile olacak ”dedi.

“ESNAFIMIZ NE KADAR HUZURLU İSE ŞEHİRDE O KADAR HUZURLUDUR”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın hayırlı olsun ziyaretlerinin son durağı Elazığ Marangozcular ve Mobilyacılar Oda Başkanlığı’na seçilen Ömer Faruk Öztürk’e  oldu.

Ziyaretlerinden dolayı oldukça memnun olduklarını ifade eden Elazığ Marangozcular ve Mobilyacılar Oda Başkanı Ömer Faruk Öztürk, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

Yeni seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise şunları ifade etti. ”Yeni bir dönem başlamış oldu. Esnafımızın yüzünün tebessüm etmesi bizlere gurur, onur verir. Esnafımız ne kadar huzurlu ise şehirde o kadar huzurludur. Bu açıdan esnafımızla birlikte sizlerle birlikte güzel çalışmalara imza atacağız.”